Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(297)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(297)
    • 5 Gwiazda(283)
    • 4 Gwiazda(12)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2023

    Ładny licznik i bardzo ładna cena. Zmodyfikowałem sprawę i uzyskałem 5 razy większą czułość. Plastikowe bloki beta, więc trochę pracy z żyletką i plik otworzył rurkę do powietrza, ale opuścił połączenia elektryczne na końcach rury pokryte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2022

    Cieszę się, że to mam. Opis pokazuje wszystko, co musisz wiedzieć. 2 ekrany: skumulowany & kumulujący się promieniowanie. Byłoby to NIEZBĘDNE w przypadku każdego rodzaju sytuacji awaryjnej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2023

    Dotarł 3 dni przed terminem. Bardzo dobre opakowanie, jest bardzo dobrze wyposażone w kabel USB do ładowania wewnętrznego akumulatora. Urządzenie działa natychmiast po pierwszym włączeniu zasilania, nie ma potrzeby ładowania. Wykonuje wszystkie zamierzone funkcje. Nie mam możliwości sprawdzenia kalibracji pomiarów, które moim zdaniem są jednak wystarczająco precyzyjne, biorąc pod uwagę dbałość o szczegóły i prezentację. Instrukcja obsługi jest również napisana w języku angielskim. Załączam kilka zdjęć demo, które uważam za świetny zakup.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2023

    Duża ilość i szybka wysyłka (mniej niż tydzień). Miernik podaje średni poziom promieniowania tła na poziomie 0,13 uSv/h. Na podstawie informacji rządowych tło dla mojej lokalizacji (zachodnie wybrzeże Kanady) powinno wynosić 0,148 uSv / h, więc miernik wykonuje dokładną pracę. Zaufałbym mu podczas incydentu nuklearnego, że dostarczy mi wskazówek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2023

    Szybka wysyłka,pierwsze dwa zdjęcia zostały zrobione w Norwegii inne na Litwie,nie wiem, ile jest prawdy, urządzenie dość często ostrzega o zwiększonej ilości promieniowania z sygnałem 🧐

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2023

    Bardzo szybka dostawa. Super ładny wyświetlacz graficzny i łatwe ustawienie funkcji. Must have, w tej cenie ❤️👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2022

    Urządzenie jest doskonałe. Ładnie spreparowany kawałek. Nie byłem jeszcze w stanie tego przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2022

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2023

    Piękny Geiger Counter Nuclear i z kilkoma funkcjami. Być może najlepszy chiński licznik. Jasny wyświetlacz ze szczegółami. Bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2023

    Wszystko jest idealne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.69
    • US$17.99
    • US$79.99
    • US$26.49
    • US$14.29
    • US$84.99
    • US$11.69
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$36.99
    • US$21.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$7.49
    • US$7.99
    • US$15.99