Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(125)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(125)
    • 5 Star(118)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Znakomity oscyloskop. Przyszedł do mnie 7 dni temu, testowałem go 7 dni i działa doskonale, a do tego jest bardzo przenośny „power bank", który daje 5 volt, można użyć oscyloskopu dla instalacji wiatrowych lub słonecznych, Albo znaleźć usterki w systemie elektrycznym pojazdu. Produkt dotarł bardzo dobrze zapakowany i bez żadnych uderzeń. Jest to bardzo profesjonalny oscyloskop i doskonała cena, z bardzo dużym ekranem i wysoką rozdzielczością.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Input 1 is always in DC mode. Switching the TS - AC modes of input 2 vice versa. Photo 2 shows that input 2 does not pass the constant component of the signal, although the DC mode is selected. Photo 3 shows that the signal at input 1 is 2.5 nS behind the signal at input 2, although both inputs are connected together at the output of the signal generator. I would like to be able to adjust the output signal level of the generator, but it is not there.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Zamówiłem ten produkt w dniu 19 grudnia 2021 roku, a Oz jest Cudem Cudów: Dziś dostawca przyniósł go do domu w dniu 23 grudnia! Dzięki Bangood, a produkt jest nienaruszony i działa po prostu przetestowany. Jeden problem: brak europejskiej wtyczki. Na szczęście mam taki adapter do innego urządzenia i go używam. Ekran instrumentu, a zwłaszcza sondy testowe, są bardzo użyteczne i sympatyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    FNIRSI-1014D jest bardzo tanim instrumentem i w tej cenie daje nam znacznie więcej. Aktualizacja firmware wymagane, musisz być w kontakcie z cosup FNIRSI Wsparcie techniczne (niektóre opóźnienie nastąpi, ponieważ jest czas wakacji w śpiączce). Istnieje różnica w pomiarach napięcia (Vpp i Vrms) kanał 2 ma błąd około 4% przy napięciu wejściowym 19 woltów prądu przemiennego, kanał 1 mojego przyrządu jest ok. Pomiar częstotliwości jest bardzo dokładny. Otrzymałem go bez unijnego adaptera i poprosiłem z Banggood o przesłanie mi go. Również zdjęcia FNIRSI-1014D są rozciągnięte, prawdziwa szerokość jest większa niż wysokość, zobacz załączone zdjęcia. W każdym razie za taką cenę polecam, zwłaszcza dla początkujących.Ludzie FNIRSI Wsparcie techniczne i banggood są najlepsze dla obsługi klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Szybka dostawa ładny pakiet, oscyloskop jest dokładnie taki jak w opisie. Dobra jakość w dobrej cenie Polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Szybka dostawa, ładna paczka, dokładnie jak w opisie. Testowałem, działa dobrze. Polecany każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Ładny przedmiot w dobrej cenie. Dostawa jest szybka i bardzo dobry pakiet. Osciloscop działa dobrze, testowałem, generator parowy jest świetny. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    very fast delivery, I tested it's work great, nice product for good price. I recommend everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Właśnie go otrzymałem i uaktualniłem do rev. 3.0 6 października 2021 roku. Działa doskonale, sine 80 MHz jest jasne (moje max), wewnętrzny generator jest dobry do 10 MHz. Podoba mi się możliwość uruchomienia go z banku mocy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Doskonałe opakowanie produktu, super szybkie dostawy, idealne rozwiązanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$153.99
    • US$689.99
    • US$389.99
    • US$229.99
    • US$56.99
    • US$119.99
    • US$199.99
    • US$69.99
    • US$209.99
    • US$579.99
    • US$286.43
    • US$529.99
    • US$235.99
    • US$269.99
    • US$459.99
    • US$389.99
    • US$159.99
    • US$179.99