Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2022

    Produkt zgodnie z opisem Spodziewałem się mniejszego produktu i dlatego wizualizacje są lepsze Jeszcze nie w pełni przetestowane Nowe podejście do starych oscyloskopów jest zabawne na cyfrowym ekranie do gry na krzywej i jej parametrów bezpośrednio z bardzo intuicyjnego ekranu dotykowego Dobra wydajność dla tego łatwego transportu urządzenia pomiarowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    shop gửi thiếu củ sạc, còn lại thì ổn, vận chuyển ổn, yêu cầu shop gửi trả tôi củ sạc nhé. Trước mắt chấm shop 3 sao do lỗi thiếu phụ kiện. Nếu nhận được phụ kiện, sẽ chấm 5 sao nhé.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Arrived on time and everything is as advertised. I am satisfied with the purchase because Banggood provided a very good service.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Ładne i bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Produkt jest dokładnie taki, jak opisał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Piękny produkt, bardzo dobry i dobrze wyposażony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Produkt jest bardzo dobry, jeśli działa. Mój oscyloskop nie mogę włączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Fnirsi 1031D to przenośny i wytrzymały oscyloskop w dobrej cenie. Znam typowe negatywne opinie na temat produktu. Tak - są punkty krytyczne, ale należy wziąć pod uwagę niewiarygodnie niską cenę: Reklamowana szerokość pasma 100 MHz nie jest osiągana w praktyce, ale 70 - 80MHz MHz robi to bez żadnych problemów, a to więcej niż OK za cenę Zarówno czułość, jak i mierzone wartości są oparte na wybranej rozdzielczości ekranu pionowego. Tak więc, na przykład, sygnały wejściowe, które są mniejsze niż 1 jednostka rastrowa nie są wyświetlane. Lub dla sygnałów, które wykraczają poza zakres wyświetlania, wartości napięcia są obliczane nieprawidłowo. Czułość bezwzględna w najwyższej rozdzielczości wynosi np. 50mV - sygnały o niższych poziomach są wyświetlane jako linia płaska. Jest to z pewnością punkt krytyczny. Trochę szkoda, że producent zaoszczędził na dołączonym zasilaczu. Dokumentacja przewiduje zasilacz 2A - dostarczany jest zasilacz 1A. Producent powinien wziąć to pod uwagę. Wniosek: zdecydowanie nie jest to wysokiej klasy urządzenie do użytku profesjonalnego, ale tanie urządzenie drugiego lub hobby z niesamowitymi możliwościami. Mogę polecić to urządzenie w warunkach wymienionych powyżej. Dlatego, pomimo podniesionej krytyki, daję mu 4 gwiazdki. Jedna gwiazda pada ofiarą słabego zasilania. Kupujący z profesjonalnym roszczeniem zdecydowanie inwestują więcej w prawdziwe profesjonalne urządzenie. Nie ma sensu kupować VW Golfa, a następnie brak napędu na cztery koła lub brak luksusu. Jeśli szukasz solidnego, niedrogiego i mobilnego urządzenia, znajdziesz go z Fnirsi 1013D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Co za ładne urzadzenie! Byłem trochę sceptyczny co do wbudowanego konwertera A/D - NP! Ekran jest krystalicznie czysty. Sondy są najwyższej klasy - były podłączone do punktu testowego 1kHz w celu regulacji: były w stanie ok Następnie spróbowałem funkcji FFT na sygnale kwadratowym. Wyglądało to tak, jak się spodziewano, przy jakimś hałasie składanym około zera - znowu NP! Jest to tani podwójny kanał 100 MHz cyfrowy z 1 GSa/s Tak, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Ogólnie dobry oscyloskop. fft wymaga skali, ale jest użyteczny, ponieważ oba kanały mogą wyświetlać fft w tym samym czasie, a jeden kanał może być używany do nieznanego sygnału, podczas gdy drugi kanał może być często znany fal sine jako znacznik. Zakres ma -3dB przy 37MHz i może pokazywać fale sine do prawie 100MHz przy 200Msa/s na kanał. Rekomenduję cenę, którą zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you