Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Jeden z najbardziej funkcjonalnych nasyconych testerów / spustów USB, przynajmniej w Fnirsi. To działa, zobacz zdjęcie. Dobrze i funkcjonalnie na świetnym poziomie. Ciekawym sterowaniem jest wciśnięty джойстик. Podczas skanowania kodu QR na kartonie w pudełku, otrzymujemy link do katalogu z podręcznikiem, firmware aktualizacji utilities i firmware. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przyjechał do Wielkiej Brytanii w 7 dni. Nawet zdziwiony chaosem brexitowym, że przyszedł tak szybko. Wygląda na coś wysokiej jakości. Sprawdzi przedmiot później, ale działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo dobry tester USB z automatycznym obracaniem ekranu i inteligentnym przełącznikiem obrotowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Działa dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Robi to, co obiecuje, ale interakcja z urządzeniem jest wyjątkowo nieintuicyjne i powolne. W zasadzie musisz zapamiętać, na którym ekranie zrobić długie naciśnięcie w lewo, prawo lub środek. Istnieje wyraźna potrzeba dodatkowego przycisku lub dwóch i kilku wskazówek pozycyjnych na wyświetlaczu, podobnie jak na przykład UM25C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Musiałem czekać 6 tygodni, zanim go wyślą. Ale warto było czekać. To małe urządzenie ma wiele opcji. To naprawdę świetne urządzenie do monitorowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    V, dobrze, dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Świetny produkt! Szczęśliwa z jakości. Tego się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Policja uruchamia wypadki od czasu do czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 569
    • Ft940
    • Ft1 255
    • Ft940
    • Ft2 827
    • Ft940
    • Ft1 569
    • Ft3 629
    • Ft1 884
    • Ft29 783