Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Świetny odrzutowiec nadaje się również dla początkujących z odpowiednią elektroniką! Latam F16 z 2200mah 4s i osiągnąłem prędkość 146,8kmh do tej pory! Ja też ćwiczę! Naprawdę fajna rola! Lata od 3 do 7 minut w zależności od wstrzymania lotu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Super samolot. Nie mogę się doczekać dziewiczego lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobrej Szybkiej Obsługi, i cóż, wiesz, że jeśli kupujesz od Fms, to wiesz, że dostaniesz dobry produkt. Szkoda tylko, że są zdjęcia samolotu z Pilotem w Kokpit. Ale kiedy ją dostarczysz, kokpit jest pusty...nie ma pilota na pokładzie..Erg JAMMER,!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dojazd po tygodniu i w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowany. Dodano farbę do pocisków, aby bardziej realistyczny wygląd do innego świetnie wyglądającego modelu. Dostałem to za specjalną cenę przez CZ i to było bardzo dużo. Jeszcze raz wielki huk dla dolara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo ładny samolot dla początkujących, szybki i łatwy w lataniu. Pełne pokrzepienie Jeta, uczucie czystości. Dwa razy w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka wysyłka, tylko 3 dni i ptak jest dobrze zapakowany! Latanie jest obecnie niemożliwe. Później test na Youtubie w Rainer Hoelzel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Nice ,good looking plane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Ładny element, dobra jakość Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    alles Gut!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Tydzień dostawy. Dobre pakowanie nic nie zostało uszkodzone. Samolot jest pierwszą klasą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27,553
    • Ft13,991
    • Ft32,749
    • Ft24,519
    • Ft20,244
    • Ft69,967
    • Ft19,648
    • Ft25,550
    • Ft23,409
    • Ft2,379