Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2020

    Kocham tego drona. Jest wytrzymały i najlepsze jest to, że pozwala na kilka pozycji mocujących w zależności od smaku. Lekka i jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Ładna ramka, dużo miejsca i możliwość zmiany konfiguracji ramienia łatwe ... nie zapomnij utrzymać kabli motorowych wystarczająco długo, aby zmienić 🤪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Bardzo ciekawa ramka, jak można wybrać między czterema różnymi układami ramion. Dobra płetwa, ale nie na tym samym poziomie co GEPRC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    bardzo umiarkowane śruby na górnym miejscu, zostały zastąpione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Wszystko jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    jest nadal nieużywany w szufladzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    I like the frame itself the quality of the carbon parts seems good and it has a lot of space. However it didn't come with all the 3d printed parts that are visible in these images. It came with the holder for the camera that moves the camera further forward so the dji air unit would have place. The print quality is OK, not great but OK. The holes for the camera screws needed some work. The arms for the antennas, as well as the antenna mount seen in the back where not included, and I can't find the stl to print them myself either - the only source for those seems some American websites, which sell an HD kit, that is the camera holder, arms and back piece in one package. To my surprise it came with a set of racewire-with-led, which is a nice addition that I didn't expect, but I'd rather have had the 3d printed parts..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Bardzo dobra ramka, możliwość zmiany kształtu jest bardzo wygodna i interesująca. Ale nie może zmieścić dużych kamer fpv, takich jak Foxeer falkor 2, dlatego 4 gwiazdki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2019

    Buena pinta y robusto. La unica pega el soporte para la camara fpv. Es muy blando y no queda protegida por el chasis... Bueno para las vibraciones pero como le des un golpe frontal despidete de la camara. Se puede resolver con otro soporte...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    3D Printer parts not included.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 654
    • Ft21 765
    • Ft311 935
    • Ft24 014
    • Ft11 351
    • Ft4 476
    • Ft27 364
    • Ft2 953
    • Ft10 235
    • Ft4 700
    • Ft3 388
    • Ft6 444
    • Ft4 476
    • Ft23 352
    • Ft3 196
    • Ft3 321
    • Ft2 214
    • Ft12 561