Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Zamówiłem go 30 września, a otrzymał go w Grecji 13 października, co było bardzo szybkie, ponieważ od 1 do 5 października. Przesyłka dotarła w świetnym stanie, nie uszkodziła ani paczki zewnętrznej, ani drona. Kupiłem dwa akumulatory, ale udało mi się wykonać tylko kilka krótkich lotów próbnych z mojego tarasu, a nie odpowiednich lotów ze względu na pogodę. Kamera jest bardzo dobra w cenie, a 3-osiowy gimbal w połączeniu z EIS działa bardzo dobrze. quadcopter i nadajnik są dobrze zbudowane, żadnych pisk i innych problemów z tworzywa sztucznego, a za cenę otrzymasz również bardzo ładny przypadek. Polecany dla początkujących i każdego, kto chce taniego drona. Możesz sprawdzić moją recenzję na stronie https://www.youtube.com/watch?v=9qKApt4bjTE

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Paczka dotarła znacznie wcześniej niż oczekiwano, przynajmniej tydzień wcześniej. Łącznie upłynęło około 13/14 dni, w tym weekendy. Działa dobrze, dron lata bardzo dobrze, a wszystkie jego funkcje są wydajne. Byłem trochę rozczarowany jakości kamery i zdjęć, 4K tak, ale czujnik musi być bardzo tani i nie produkuje filmów o wysokiej jakości. Jedyne przyzwoite wyniki z tak dużą ilością światła. Z drugiej strony stabilizacja obrazu jest bardzo dobra. Pamiętaj, że potrzebujesz licencji na drona tej wagi. Muszę powiedzieć, że nauczyć się manewrować nie jest takie złe

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Świetny dron, prawdopodobnie lepszy niż się spodziewałem, bardzo dobra stabilność lotu, dobre wideo i doskonałe przechwytywanie. Latałem kilka razy, ale na razie wygląda to na świetny zakup. Ciekawostka, widziałem, że wersja aplikacji MRC Pro w sklepie Play jest starsza niż ta na stronie mjxrc.net, tak samo jak w aplikacji X-Drone. Którą z tych wersji używasz?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Tylko odbieram drona i otwarte pudełko....uprise....wybuch złamanych nóg i baterii...... Szybki dron... 15m/s prędkość bez wiatru... Średnia 12m/s... Wyrównanie w testach... Ten sam problem przegląd na MJX B16 Pro..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Dron jest dostarczany w dobrze chronionym opakowaniu. Skrzynia jest bardzo przydatna do transportu drona i może wygodnie pomieścić wszystkie niezbędne materiały. W skład obu baterii wchodziło n

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Jest dość duży i silny, więc powinieneś uważać, bo jeśli kogoś trafi, to może go zranić. Nagranie wygląda świetnie na moim telefonie prawie bez rozmycia. Jeśli zależy Ci na jakości obrazu, należy kupić drogi dron, taki jak DJI. Jednak jest to dość niedrogi dron, Więc myślę, że to dobre wprowadzenie do dronów. Cieszę się, że go kupiłem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    This drone is a really good product, I was surprised by the quality of the images it can do, a very well stabilized gimbal, very good 4k images, controls well, very smooth flight, superbly packaged, very fast Banggood shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Jeszcze nie latałem, ale jak na razie jest jak w reklamie. Wysyłka była dość szybka, dotarła do mnie w 10 (10) dni. Cieszę się z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Ten Drone jest wyjątkowy much bardzo dobrze, jedyny problem napotkany, ale myślę, że jest to problem produkcyjny tylko na tym, co otrzymałem, że Gimbal nie działa w klikach, a następnie dezaktywuje się w praktyce. Dla reszty to fantastycznie.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Ottimo drone, molto stabile, buona autonomia. La qualità costruttiva è decisamente sopra la media, ottimo anche il range di controllo, che si avvicina a quello dichiarato. Gimbal perfetto, qualche dubbio sul 4K, ma a questo prezzo non si può chiedere di più! La mia videorecensione: https://youtu.be/gcjQKEnudx0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$16.99
    • US$225.99
    • US$514.80
    • US$349.00
    • US$199.99
    • US$64.99
    • US$29.99
    • US$529.99
    • US$409.99