Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Ładny mały quadkopter, lata systematycznie w pomieszczeniach i na zewnątrz bez wiatru, dopóki nie wiem, jak to muchy uderzają kilka razy w dół, bez żadnych uszkodzeń. Baterie spełniają protokół lotu podany przez producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Wspaniała drona, prawdziwa zabawa! Piękna funkcja, aby móc kontrolować ją za pomocą ruchów ręki. Naprawdę reagujący i intuicyjny. Szkoda tylko baterii, które trwają mniej niż 6 minut, ale jest to zrozumiałe:D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Zabawne!! Jestem zdumiony urządzeniem do sterowania ręką, działa bardzo dobrze i rozkazujesz go z pochyleniem ręki (w stylu Di fpv).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Chegou. tudo perfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    To drugi, który kupuję, bo chcę mieć wsparcie, jak tylko pokażę go komuś, oni natychmiast tego chcą. Absolutnie, aby mieć, gwarantowaną zabawę z dziećmi. Fantastyczny tryb z kontrolą rąk. Dżi powinien się uczyć!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Super dron dla dzieci i bardzo wytrzymały. Szybsza dostawa niż oczekiwano i dotarła w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem, zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo szybko, aby zrzucić z siebie wszystko Optymalny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Bardzo szybka dostawa. Dam to mojemu siostrzeńcowi. Wrócę na nowszy przegląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Cieszę się, że dotarło..a dostawa była szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 931
    • Ft9 833
    • Ft13 112
    • Ft12 128
    • Ft22 948
    • Ft10 489
    • Ft18 931
    • Ft35 407
    • Ft33 243
    • Ft13 439
    • Ft14 007
    • Ft51 800
    • Ft12 439
    • Ft20 653
    • Ft13 423
    • Ft11 748
    • Ft117 705
    • Ft9 833