Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(206)
    • 5 Gwiazda(179)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(8)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2021

    Ładny mały quadkopter, lata systematycznie w pomieszczeniach i na zewnątrz bez wiatru, dopóki nie wiem, jak to muchy uderzają kilka razy w dół, bez żadnych uszkodzeń. Baterie spełniają protokół lotu podany przez producenta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2023

    Dron przybył szybko i przed terminem. Opakowanie jest mocne. Dron jest bardzo piękny lot jest stabilny, polecenia są dokładnie odbierane. Można go grać jako Drona Indukcyjnego i w tym trybie unika przeszkód. Można go grać za pomocą Normal Controller iw tym trybie robi 360 ° Flip, tryb bezgłowy i porusza się we wszystkich kierunkach, dokładnie idzie w górę iw dół i sprawia, że miękkie lądowanie bez problemów. Można go grać za pomocą kontroli pięści iw tym trybie dobrze reaguje na wszystkie polecenia, w tym 360 ° Fio z dokładnością. Bateria ma w rzeczywistości 400 mAh. Radzę kupować z dwiema bateriami, aby gra trwała dłużej. Jestem bardzo zadowolony z tego drona. Dziękuję Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Kupiłem dwa drony, jeden z magazynu w Hiszpanii, drugi z Francji (jeszcze nie otrzymywany z Francji). Zapłaciłem trochę mniej niż 15 euro, za każdy. Dron jest bardzo dobry, a dron jest bardzo dobry. Dron jest bardzo dobry, a dron jest bardzo dobry. Dron jest bardzo dobry. Dron jest bardzo dobry, a dron jest bardzo dobry. Dron jest bardzo dobry, dron jest bardzo dobry. bardzo hałaśliwy) 30 euro drogie, ale za 15-20 euro świetny zakup! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Przyszło w ciągu 3 dni! To niesamowite, ale naprawdę działa tak, jak zostało opisane! Łatwa obsługa z pilotem, dokładne włączanie i wyłączanie? To naprawdę omija przeszkody, gdy jest używany z zegarkiem! Bardzo dobry rozmiar! (pol.). 2 baterie, 8-8 minut lotu! Polecam to również dla dorosłych!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2024

    Minihelikopter FLYHAL F111 jest idealny dla początkujących._Został dostarczony z magazynu CN po zaledwie 2 tygodniach, był dobrze zapakowany i nietknięty. _Dołączona bateria była nieco wypukła, ale można to tolerować, biorąc pod uwagę bardzo niską cenę. _Dlatego mogę polecić ten helikopter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2023

    Dron przybył szybko i przed terminem. Drone jest bardzo ładny lot jest stabilny komendy są odbierane dokładnie. Można go grać jako Drona Indukcyjnego i w tym trybie unika przeszkód. Można na nim grać za pomocą kontrolera Normal i w tym trybie wykonuje tryb Flip 3600, tryb bezgłowy i porusza się we wszystkich kierunkach, dokładnie porusza się w górę iw dół i bezproblemowo wykonuje miękkie lądowanie. Może być odtwarzany z kontrolą pięści iw tym trybie dobrze reaguje na wszystkie polecenia, w tym Wire 3600 z dokładnością. Bateria ma w rzeczywistości 400 mAh. Radzę kupować z dwiema bateriami, aby gra trwała dłużej. Jestem bardzo zadowolony z tego drona. Dziękuję Banggood 😃👏🏻🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2023

    Paczka dotarła na czas. Opakowanie było wystarczające. To działa dobrze, ale wciąż musimy doświadczyć, jak to zrobić. Ładna mała struktura, dobra gra. Dobry stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo dobra jak na cenę. Dostawa z Francji do Grecji trwała 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Bardzo się z tego cieszę. Paczka przybyła na czas, opakowanie lekko wgniecione, ale nic nie kompromituje pozycji. Próbowałem natychmiast bardzo zabawne i elastyczne masz ruchy. estetycznie również słodkie, można wybrać, jak zmienić jego ekspresję za pomocą bardzo ładnych naklejek. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Bardzo szybka dostawa. Dam to mojemu siostrzeńcowi. Wrócę na nowszy przegląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$101.99
    • US$124.99
    • US$16.99
    • US$18.99
    • US$289.00
    • US$21.99
    • US$24.99
    • US$62.99
    • US$27.99