Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Otrzymał mój samochód RC dzisiaj, który jest wcześniej niż się spodziewałem Pakiet był nieuszkodzony i w idealnym stanie. Kupiłem to jako prezent świąteczny dla mojego syna i będę śledzić ten komentarz z recenzję samochodu, kiedy mój syn bierze go na jazdę próbną po świętach. Dzięki Banggood za bezproblemową i satysfakcjonującą transakcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Niezwykle szybka dostawa. Samochód jest w porządku, idealny prezent gwiazdkowy dla mojego syna. Bardzo ci dziękuję 👍 Chciałbym zapytać, gdzie można kupić części zamienne? Dziekuje za odpowiedz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Szuper kis autó. A kisfiamnak lesz meglepetés karácsonyra. Titokba kipróbáltam nagyon megy és gyorsan reagáll az irányításra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Jestem z tego zadowolony, chociaż 35 minut biegania to sporo czasu, chociaż użyłem go tylko na trawiastym, wyboistym terenie, może wiesz, ale opony nie są po to... To było warte forintów na sprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Próbowałem to dzisiaj było cool!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Miałem już kilka z tego typu bardzo dobre dźwiękoszczelne, bardzo odporne, jedyną rzeczą zawsze jest akumulator producent powinien umieścić większą pojemność, moje jedyne wątpliwości byłoby, jeśli z dwóch baterii razem zwiększa prędkość lub jest to samo nadal nie testuję, ale dotarł bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Miałem zastrzeżenia do tej marki i strony, ale jak na razie tak dobrze. Samochód przyjechał przed podanym datą dostawy i działa dobrze. Za pieniądze wydaje się to dobra wartość w porównaniu do innych, z dwoma bateriami wliczonymi w cenę. Samochód wydaje się szybki i dość twardy, kontroler wydaje się trochę tani i kruchy, ale dostajesz to, za co płacisz w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wygląda całkiem nieźle jak na cenę. Upewniłem się, że to będzie prezent, ale wydaje się dość nerwowy, kiedy naciskasz na niego cały gaz. Wcześniej kupiłem SG1602, mam nadzieję, że będzie równie zabawny i trwały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Jestem pod wrażeniem tego małego samochodu. Zrobiłem wiele badań przed zakupem, ponieważ są one dość popularne i teraz widzę dlaczego. Świetny stosunek jakości do ceny. Opakowanie niestety zostało uszkodzone (wytłoczone), ale na szczęście nigdy nie uszkodziło samochodu RC wewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Bardzo szybka dostawa, bardzo szybka dostawa, Wszystko jest tutaj. Nie mogłem tam jeszcze jechać dla moich dzieci na święta. Śledzenie jest dostępne w każdej chwili. Jakość jest jak producenci DE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 478
    • Ft16 811
    • Ft13 646
    • Ft30 989
    • Ft29 010
    • Ft28 351
    • Ft25 054
    • Ft18 130
    • Ft15 163
    • Ft42 264
    • Ft3 953
    • Ft33 297
    • Ft26 271
    • Ft40 550
    • Ft32 637
    • Ft27 362
    • Ft33 573
    • Ft86 715