Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Bardzo ładny heli.. Świetna paczka z Banggood, ale wciąż próbuję wymyślić, jak tym latać. Nie mogę uruchomić silnika. Czy ktoś mi pomoże???

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    I love this helicopter! It was easy to setup and fly. I still have a couple kinks to work out but overall the helicopter is great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Witam, przybył na czas nawet zobaczyć trochę wcześniej, ale nadal rura ogonowa z szokiem, na pewno sprawia, że drugi FW 450, który kupiłem i ten sam problem w rurce ogonowej i zginać w tym samym miejscu, Nie rozumiem, że zestawy mają takie wgniecenia, zwłaszcza w cenie, że warto, można uważać, aby umieścić części w dobrym stanie w pudełku zestawu, choć nie jest to bardzo skomplikowane!!!! Jestem rozczarowany twoją jakością usług.......

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Ten helikopter lata jak żaden inny. Kocham to, kocham to wszystko, co mam do powiedzenia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • krni57
    SE
    24/09/2021

    To najlepszy helikopter, jaki kiedykolwiek miałem. Nie ma problemu, wspaniale lata. Podoba mi się, kupiłbym go ponownie, gdybym musiał. Idealny dla początkujących i trochę bardziej doświadczonych pilotów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Jestem zadowolony z przybycia produktu i po otwarciu go! Zawsze Van Goods Janai Tail Rurociąg wklęsły (X_x)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przybyło dobrze, więc chcemy sprawdzić jak dobrze lata skrzydło Fly 450 v2

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    merci Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Helikopter dotarł bezpiecznie. Nie ma uszkodzeń. Martwiłem się, jak ludzie pokazują uszkodzone produkty, ale nie mam jeszcze nic uszkodzonego. Bangood jest wielką witryną z świetnych ofert świetnych produktów. Zamierzam złożyć razem i umieścić obok mojego Flywing 200. Uwielbiam te helikoptery, jak dla mnie nowość, ale mam ponad 20 samochodów i dziesiątki dronów. Ale moje dwa pierwsze helikoptery latały 200 i 450.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Nie mam pięknych słów zrobiony naprawdę dobrze, nie mogę się doczekać, aby spróbować....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$336.94
    • US$255.99
    • US$205.99
    • US$28.99
    • US$37.94
    • US$71.99
    • US$123.99
    • US$71.99
    • US$284.99
    • US$242.99
    • US$367.99
    • US$642.99
    • US$72.44
    • US$509.00
    • US$154.99
    • US$64.99
    • US$190.99
    • US$109.00