Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Bardzo ładny heli.. Świetna paczka z Banggood, ale wciąż próbuję wymyślić, jak tym latać. Nie mogę uruchomić silnika. Czy ktoś mi pomoże???

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Ten helikopter lata jak żaden inny. Kocham to, kocham to wszystko, co mam do powiedzenia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • krni57
    SE
    24/09/2021

    To najlepszy helikopter, jaki kiedykolwiek miałem. Nie ma problemu, wspaniale lata. Podoba mi się, kupiłbym go ponownie, gdybym musiał. Idealny dla początkujących i trochę bardziej doświadczonych pilotów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    I love this helicopter! It was easy to setup and fly. I still have a couple kinks to work out but overall the helicopter is great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przybyło dobrze, więc chcemy sprawdzić jak dobrze lata skrzydło Fly 450 v2

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Nie mam pięknych słów zrobiony naprawdę dobrze, nie mogę się doczekać, aby spróbować....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    bardzo ładny heli przyszedł 8 dni wcześniej, a spodziewane opakowanie było bardzo dobre lądowanie poślizg był zepsuty, kiedy go otrzymałem, ale inne wtedy, że bardzo zadowolony z tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Jestem zadowolony z przybycia produktu i po otwarciu go! Zawsze Van Goods Janai Tail Rurociąg wklęsły (X_x)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    merci Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Otrzymany w świetnym stanie. Biały korona będzie wymagała niewielkich regulacji, aby pasowała prawidłowo. Ogólnie bardzo ładny helikopter.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft106 223
    • Ft15 673
    • Ft168 625
    • Ft125 034
    • Ft68 825
    • Ft24 085
    • Ft75 149
    • Ft141 478
    • Ft200 292
    • Ft21 847
    • Ft180 097
    • Ft6 618
    • Ft29 058
    • Ft5 350
    • Ft26 379
    • Ft41 711
    • Ft85 081
    • Ft43 204