Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Wysłany do Wielkiej Brytanii przez Standard Mail Record 16 czerwca i w dobrym stanie został przyjęty 7 lipca. Zamówiłem duplikat 4450mAh High Voltage 4s Lipo, który wcześniej był dostarczany z zestawem śmigłowców FW450L V2. Jednak z jakiegoś powodu Lipo jest cieńsze niż oryginał i 30 g lżejsze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    /Dotarł bezpiecznie do celu. Nawet taśma rzepowa jest już przymocowana do boku. Różnica napięcia odpowiada statusowi dostawy. Ale odzyskuje po naładowaniu dwa razy z prądem ładowania 1 A na bilansie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Mój 3rd LiPo. Wysyłka trochę za długa tym razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Bateria przybyła nie ładuje napięcia ogniwa różne we wszystkich bateriach jest niebezpieczne, aby wysyłać baterie lipo o wysokim napięciu zajęło mi cały dzień, aby zrównoważyć wszystkie 4 baterie do 3,8 V na komórkę.Inne niż, że wydają się, że są dobre baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo szybka wysyłka, zwłaszcza biorąc pod uwagę problem pandemii. Kilkakrotnie kupowaliśmy od Banggood i zawsze zadowoleni z ich usług. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Bilans komórki w chwili przyjazdu był nieco słaby, ale był wyważony, naładowany i rozładowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo szybka dostawa i dotarła dobrze zapakowana bez uszkodzeń. Bilans komórek był bardzo dobry między 3,81v a 3,86v. Totalnie świetna obsługa. Wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Komórki na 3,78, dobrze spakowane po prostu test w locie. Jak na razie dziękuję. Szybciej lepiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Zamówienie zajęło 3 tygodnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Zainstaluj YouTube'a...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.13
    • US$13.85
    • US$3.44
    • US$11.54
    • US$5.74
    • US$5.74
    • US$21.99
    • US$8.07
    • US$18.47
    • US$299.00