Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2022

    Bardzo szybka wysyłka z Chin bez uszkodzeń jeszcze nie przetestowałem, ale nie dzielę się tym, że poleci z pudełka ładny wyglądający helikopter Dzięki Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Also Ware kam super zeitig an! Beim auspacken und genauem betrachten viel mur auf , Rotorblätter gebeauchspuren.Motor genau das selbe Kratzer und Kaufbeuren siehe Fotos!Nur 1mitbenehmer ,es sollten2 Stück drin sein. Flug konnte ich noch nicht machen weil er gerade erst an kam. Ich hoffe der Kundendienst liest dies und reagiert drauf!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    fast shipping,well packed, everything is as described tested out today.. flys right out of the box, just charge tx and flight battery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    excellent, Heli, so much stable. Thanks a lot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Helikopter wyłącza silnik bez powodu i spada z nieba. Ustawienia nie mogą być wykonane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Niestety dostarczono kolejny wadliwy przedmiot. GPS jest bez funkcji, a bateria nie działa 2 minuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dobra robota Banggood pomimo Lockdown ten został dostarczony bardzo szybko po opóźnionym odbiorze Fly Wing. Pakiet był dobrze chroniony i nieuszkodzony.Po naładowaniu TX i model baterii (tak miło, że nie trzeba dostarczać i dopasowywać suchych baterii) Model działał idealnie stabilnie w granicach małego ogrodu.Nabycie satelitów GPS może zająć dużo czasu, 5 min. w moim przypadku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    To urządzenie jest najlepsze pod względem jakości wykonania, wydajności i powinno mieć bardzo długą żywotność, ponieważ Flywing zbudował tę niesamowitą maszynę z wieloma wbudowanymi funkcjami bezpieczeństwa, takimi jak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Bardzo dobry śmigłowiec, łatwy do lotu w trybie GPS. Konieczne jest przekalibrowanie za pośrednictwem aplikacji, aby szybciej odebrać satelity.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Goods arrived a bit late but this is thanks to the delivery problems globally. The Heli flies well stable and gives a very good impression. i’m happy and satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$91.99
    • US$50.99
    • US$158.99
    • US$612.14
    • US$55.99
    • US$69.99
    • US$26.44
    • US$260.99
    • US$209.29
    • US$114.99