Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(172)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Absolutnie niesamowita drukarka, to przyćmiewa wszystkie moje inne drukarki 3D. Jakość nadruku jest doskonała poza pudełkiem. Cena jest absolutnie niesamowita, ponieważ kosztuje 100 € więcej. Podczas szybkiego drukowania żarnik przepuszcza dyszę. Dlatego zawsze powinieneś mieć wystarczająco dużo kasowników na człowieku lub na półce. Faktem jest, że ten plastikowy melter dostaje absolutną rekomendację zakupu. Jeśli FLSUN pojawi się z drukarką tego typu o pojemności 300x300mm kwadratu (oczywiście większe) wszystkie inne drukarki wlecą do kosza. /Czas to pieniądz. Mniejszy lub dłuższy QQS jest już niesamowity, ale naprawdę nie ma sensu przy różnicy cenowej. Żółte części i aparat nie są częścią zakresu dostawy, ale zostały wyprodukowane lub zmontowane przeze mnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jedna z najlepszych drukarek 3D jakie miałem. Działa idealnie z pudełka, nie trzeba go uaktualniać Bardzo szybko, cicho, świetna jakość druku FlSun to naprawdę świetna firma, z wielkim wsparciem. Jestem naprawdę szczęśliwy, że mam tę drukarkę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Drukarka przybyła wcześniej niż się spodziewaliśmy..skrytka nietknięta... drukarka działa świetnie, bardzo dobrze i zaoszczędziłam prawie 100 euro...zalecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Wszystko doskonałe, szybka drukarka i dobrze skalibrowana, wymaga pewnego dopracowania w e-stopie, ale nawet z fabryki jest zdecydowanie lepsze od innych drukarek w zakresie cenowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    My order has been delivered one day in advance. Not so easy to find tracking information but Banggood support answered me efficiently on chat. So five star to logistics. The printer arrived very well packed in order to avoid shocks or damages. It was easy to assemble it following the clear user manual. Calibration process is automatic using the leveling switch and after a few minutes the printer is ready to work. Unfortunately I didn't find the uSD card with USB adapter so I was not able to test the printer immediately. I tried to use the online printing, through USB cable, of Cura software but it seems to be unstable and I was not able to complete any print. After buying a uSD card everything works very well, with a few suggested settings the result is amazing. This is my first 3D printer so I cannot compare it with any other one but so far I'm satisfied. Four star just for the missing uSD card.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Świetna drukarka, więcej niż dobra jakość, jedną rzeczą, która różni się od innych drukarek 3d jest szybkość. Świetnie nadaje się do szybkiego prototypowania, łatwo przekracza 150 mm/s, oczywiście im szybciej jest i tym bardziej traci na jakości, ale jeśli musisz natychmiast zobaczyć obiekt, aby przeprowadzić na nim testy, szybkość drukarki rozwiązuje wszelkie wątpliwości. Bardzo szybki montaż, jest prawie zmontowany, śruby w trzech wieżach (nazywam je tak) i w ciągu 20/30 minut jest montowany. Kable, które należy podłączyć, są odporne na początku, niemożliwe, aby się pomylić zarówno ze względu na kolor, jak i odniesienia zapisane na samych kablach. Bardzo dobre automatyczne poziomowanie, piękny ekran dotykowy, nawet nie wydaje się odporny na wrażliwość. Bardzo cichy, silnik nie może być słyszalny, trochę wentylator, ale poza tym jest dobry. Bardzo duża drukarka, osiąga prawie metr wysokości, doskonały plan druku i możliwość tworzenia obiektów o wysokości ponad 30 cm. Płyta szklana ma niesamowite uszczelnienie, trudno jest odłączyć obiekt od płyty, doskonałą przyczepność. Drukarka, która działa dobrze na okrągłych, okrągłych obiektach, to dzięki trójramiennemu systemowi delta, nie pogardza obiektami liniowymi, ale dla tych drugich musisz zmniejszyć prędkość. Mam już sześć drukarek w moim laboratorium, a Delta świetnie wygląda na innych drukarkach kartezjańskich, z pewnością nie pozostaje niezauważona. Porady dotyczące zakupu, a następnie z Bangood to maksimum bezpieczeństwa, produkt dobrze zapakowany i chroniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Doskonała jakość nie mogła być lepsza. To moja pierwsza delta i od razu się w niej zakochałem i jest również bardzo szybki. Polecam go wszystkim Doskonała jakość, której nie mógłbym mieć lepiej. To jest moja ve

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Znakomity, jak się mówi. Opakowanie dowód zdjęć ze zdjęcia. Super auto poziom: niesamowite pierwsze warstwy. niewiarygodne danie; niech ostygnie do odrywania palcem. Wentylator zasilający...przedstaw:) Łatwy montaż i konfiguracja. Duży zestaw narzędzi i części zamiennych Kalibracja za pomocą A4 DOUBLE ( Złożony na pół, zgodnie z instrukcją)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Otrzymane 1 dni przed planowanym terminem. Chodzi o to, żeby dobrze się bawić. Górna drukarka z kartonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Flsun Super Racer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$499.99
    • US$359.99
    • US$738.75
    • US$989.00
    • US$999.00
    • US$649.00
    • US$129.99
    • US$489.00
    • US$799.00
    • US$389.00
    • US$259.00
    • US$549.00
    • US$199.00
    • US$289.99
    • US$169.00
    • US$399.00
    • US$279.00
    • US$92.99