Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(495)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(495)
    • 5 Star(452)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Opakowanie jest słabe, sprężarka jest jakby cała. Sprawdzane pompy wody normalnie, sprężarka ma mocny plastik i gumowe nogi mocujące, że jest bardzo dobry, polecam dobry towar. Dobre zakupy, dziękuję sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Używam pompy od ponad dwóch miesięcy i jestem z niej całkowicie zadowolony. Chłodzenie dwóch urządzeń o pojemności 50l (nasadka RK) i 20l (Dist), to dwa „chłodniki" i jeden „Dimrot" 35cm/miedź 8m, ph6,3mm, moc dostarczana do aparatury 3 2 kW. Czasami pompuję go z wielkiego zbiornika. Ciśnienie jest przyzwoite, wystarczy, by schłodzić dwa pojazdy z zapasem. Musisz tylko zwrócić uwagę na stawy, bo ciśnienie jest przyzwoite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zamówiłem dwie takie pompy. Jeden do użycia do opryskiwacza pestycydów, a drugi do opryskiwacza pokładowego do łodzi. Do tej pory używałem opryskiwacza pestycydów z akumulatorem ołowianym 7.2 AH i działa bardzo dobrze w tym celu. Rozpyla się przy dość wysokim ciśnieniu. Jednak, myślę, że pompa prawdopodobnie nie dostarcza wystarczającej ilości wody do zastosowania natrysku pokładowego, ale i tak sprawdzę. Dostawa OK - zapakowane w pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    güzel ürün. inşallah işime yarar. sıcak su da deneyeceğim. hızlı kargo, teşekkürler 😍🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo szybko dostarczone, do drzwi polecam do zakupu. Zdałem rachunek, woda w pompie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dobra jakość, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Wzięli 17 ll celników, a my za to nie zapłaciliśmy. Co to jest?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybyło bardzo szybko W świetnym stanie Pozostaje tylko sprawdzić ciśnienie w wodzie. Bardziej zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Byłoby miło dać im możliwość nabycia go z transformatorem... Ale ta opcja tego nie zawierała i otrzymałam to, o co prosiłam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    ok ,dorazilo brzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 227
    • Ft21 364
    • Ft13 884
    • Ft12 460
    • Ft21 580
    • Ft20 652
    • Ft1 776
    • Ft3 558
    • Ft8 938
    • Ft9 256
    • Ft9 611
    • Ft10 680
    • Ft69 439
    • Ft6 049
    • Ft8 186
    • Ft11 393
    • Ft21 580
    • Ft12 817