Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1962)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1962)
    • 5 Star(1875)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Δεν το πιστεύω. Έφτασε 40 μέρες πριν την ημερομηνία που έλεγε το banggood. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα. Το προϊόν ήρθε από Γερμανία. Είναι η 2η μπαταρία που χρειάζομαι για το FIMI Χ8 Ελπίζω και κάποια άλλα προϊόντα που έχω παραγγείλει να έρθουν τόσο γρήγορα. Do not believe. It arrived 40 days before the date that banggood said. I am very happy with the service and immediacy. The product came from Germany. It is the 2nd battery I need for the FIMI X8 I hope some other products I have ordered will come so soon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zajęło to dwa razy więcej czasu, nie testowane w locie, a co różni się od tego, który przyszedł z dronem, to to, że nie klika, kiedy się wpasuję, ale wydaje mi się być stanowczy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zamówione 17 stycznia przybył dzisiaj 29 stycznia, jak dostawa dała mi 30 dni, przybył wcześniej, bardzo szczęśliwy i zadowolony, jeśli chodzi o mnie dobrze siekam i mogę polecić, zero ceł, dostarczone z dhl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Rozkaz był na 13/12 i dotarł 12/23/. Paczka została otwarta, ale pudełko zostało zapieczętowane z Kazachstanu z dostawą na 7 dni roboczych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobra paczka, była w jednym kawałku. Ale w zwykłej czarnej, plastikowej torbie, nie wiem, czy miałem szczęście i nic się nie stało z moją paczką, czy ten transport jest bezpieczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Akumulator Fimi X8 Se. Dron nie potrzebuje komentarza. Bateria działa. Komórki zgodnie i wyważone, pozornie normalne zachowanie produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dotarł w idealnym stanie, trwał 21 dni od daty zakupu do otrzymania w Recife Pernambuco Brazylia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dziękuję za przyjście do mnie wcześniej i w dobrym stanie. Gratulacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko w określonym terminie. Polecam wszystkim sklep Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Czas dostawy 8 dni roboczych. Baterie oryginalnie zapakowane. Plomby na opakowaniu. Lekko rozładowane. Towar orginalny. Dostawa bez cła i podatku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 193
    • Ft1 964
    • Ft6 226
    • Ft11 597
    • Ft16 390
    • Ft51 145
    • Ft5 410
    • Ft1 964
    • Ft4 161
    • Ft7 538
    • Ft20 653
    • Ft1 964
    • Ft3 275
    • Ft10 325
    • Ft2 751
    • Ft1 964
    • Ft4 587
    • Ft32 784