Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1944)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1944)
    • 5 Star(1859)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/06/2021

    Δεν το πιστεύω. Έφτασε 40 μέρες πριν την ημερομηνία που έλεγε το banggood. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα. Το προϊόν ήρθε από Γερμανία. Είναι η 2η μπαταρία που χρειάζομαι για το FIMI Χ8 Ελπίζω και κάποια άλλα προϊόντα που έχω παραγγείλει να έρθουν τόσο γρήγορα. Do not believe. It arrived 40 days before the date that banggood said. I am very happy with the service and immediacy. The product came from Germany. It is the 2nd battery I need for the FIMI X8 I hope some other products I have ordered will come so soon.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zajęło to dwa razy więcej czasu, nie testowane w locie, a co różni się od tego, który przyszedł z dronem, to to, że nie klika, kiedy się wpasuję, ale wydaje mi się być stanowczy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Opakowania były nietknięte... Bateria działa idealnie. ( Nie jestem pewien, czy dron jeszcze nie dotarł)... Nie byłem oskarżony, a dostawa była o wyznaczonej godzinie! Gratulacje!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Zamówione 17 stycznia przybył dzisiaj 29 stycznia, jak dostawa dała mi 30 dni, przybył wcześniej, bardzo szczęśliwy i zadowolony, jeśli chodzi o mnie dobrze siekam i mogę polecić, zero ceł, dostarczone z dhl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Rozkaz był na 13/12 i dotarł 12/23/. Paczka została otwarta, ale pudełko zostało zapieczętowane z Kazachstanu z dostawą na 7 dni roboczych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Pasuje i działa świetnie na moim Fimi X8 SE 2018. Wszystkie trzy komórki wyładowują po równo. Czas lotu jest tak dobry jak z baterią. Kurier dostarczył paczkę pod drzwi. Wszystko jest super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobra paczka, była w jednym kawałku. Ale w zwykłej czarnej, plastikowej torbie, nie wiem, czy miałem szczęście i nic się nie stało z moją paczką, czy ten transport jest bezpieczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Pasuje i doskonale działa w Fimi X8 SE 2020. Wszystkie trzy komórki są jednakowe. Czas lotu jest tak dobry jak bateria OEM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Akumulator Fimi X8 Se. Dron nie potrzebuje komentarza. Bateria działa. Komórki zgodnie i wyważone, pozornie normalne zachowanie produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dotarł w idealnym stanie, trwał 21 dni od daty zakupu do otrzymania w Recife Pernambuco Brazylia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 412
    • Ft11 035
    • Ft1 908
    • Ft5 349
    • Ft3 676
    • Ft9 194
    • Ft6 368
    • Ft1 908
    • Ft8 161
    • Ft16 074
    • Ft4 043
    • Ft9 697
    • Ft6 250
    • Ft4 345
    • Ft5 514
    • Ft7 005
    • Ft17 199
    • Ft8 091