Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2701)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(2701)
    • 5 Star(2566)
    • 4 Star(121)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Ekspedycja była bez zarzutu jedyną wadą, którą mogę skrytykować jest fakt, że nie mogłem jej w żaden sposób namierzyć na żadnej stronie nawet na BG! Jeśli chodzi o produkt i dyskretny produkt używany do dji, ale warto wziąć go za 300 euro! Bez GPS-u trochę się chwieje! Zdecydowanie odradzam to jako pierwszy dron, bo to nie zabawka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem tego drona, producent sporo przesadził z zasięgiem 250Metrow w góre leci, jest oky, ale na odległość w niezabudowanym terenie tylko 500M w dal lateci.. Gdzie te deklarowane 8km czy 5 km ? Jakość wideo jakoś tez nieprzypomina tych z reklam i filmów producenta. Ale i tak jestem zadowolony, sądziłem że latanie nim jest prostsze ale to niezła maszyna nie taka prosta, choć idioto odporna . Polecam

    Komentarze (24)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Zadowolona z Bangood, zakup dokonany w dniu 20/11, zamieszczone w dniu 25/11, przyjazd do Brazylii w dniu 01/12, dostarczony w dniu 10/12. Aplikacja na bieżąco informuje o produkcie. Dron przybył w jednym kawałku, dobrze zapakowany, z drobnymi awariami w pudełku i pomarańczowymi łatami na dronie. Zrobiłem przygotowania i krótki test, zadziałało dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Bardzo szybka dostawa!! Zamówione 8 listopada i dostarczone w Belgii 13 listopada z magazynu UE. Bardzo dobrze zapakowane i dostarczone w idealnym stanie. Sam dron jest bardzo dobrej jakości materiałów. Pierwszy lot musi się odbyć, bo dziś było za dużo wiatru. Recenzja nastąpi...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Dostarczone w Grecji w ciągu 10 dni z magazynu UE. Po trzech dniach użytkowania jestem naprawdę podekscytowany tym dronem. Najlepszy stosunek jakości do ceny!!! Naprawdę solidna marka. Ale musiałem się dowiedzieć w trudny sposób. Rozbił się z pełną prędkością na utwardzonej drodze, po złym skręceniu i uderzeniu w drzewo. Drobne uszkodzenia, bo natychmiast wrócił na antenę. Trzeba tylko wymienić śmigła. (zdjęcia w cenie)

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Jestem już w 20. cyklu baterii, a z testów, które zrobiłem, dron jest bardzo dobry, FPV poprawiło się w 2018 roku, transmisja wideo w czasie rzeczywistym, znacznie potężniejsza, i z mniejszą ilością wad, Ale należy użyć bardzo dobrego telefonu komórkowego, aby uzyskać chłodzenie fpv, testowałem go z prostszych telefonów (G4 plus rower, g3, Samsung j6) i blokady fpv bardzo, prawie niemożliwe do użycia, Tbm testowany na G6 i cały czas się wyłącza, msg: (drona odłączona), ale z innymi lepszymi urządzeniami, fpv robi się naprawdę dobry, ma tylko małe przeciągnięcie podczas opuszczania gimbalu, Mam problemy z Compassem, często popełnia błąd Compassa, może będę musiał się zdemagnetować, poza tym, dron jest bardzo dobry, zgłaszam tylko moje doświadczenie, ale nawet wtedy, Oceńcie na 5 gwiazdek, bo za wartość drona, to jest świetne urządzenie, powinno mieć tylko język portugalski w aplikacji endi navi 2020. Ale w skrócie to jest tego warte, możesz kupić, że nie będziesz żałować.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Najlepszy dron na świecie! Jakość kamery, stabilność tego drona i jakość materiałów, można się spodziewać, że ten dron będzie kosztować znacznie więcej! Przeleciało to aż 1 km w mieście i jakość transmisji była wspaniała! Czas baterii to 27 minut od 100% do 20%, całkiem dobry :) Ten dron to mini zabójca Mavic, bez wątpienia, konkuruje nawet z Mavic pro 1, pod względem jakości kamery i sprzętu. Jak dotąd 0 problemów, 7 pełnych lotów. Sterownik czuje się naprawdę dobrze, jakość premium, kocham ten projekt jest bardzo wygodny! Najlepszy dron dla budżetu, nie ma konkurencji. Chętnie zobaczę, co dalej z FIMI :) To jest dron 10/10, polecam

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Kupiłem tego drona ze względu na dobrą cenę. To bardzo łatwe w obsłudze. Ale ten rodzaj dronów ma znany problem z skupieniem. Zdjęcia / filmy nie są zbyt ostre. Kilka filmów na YouTube pokazuje, jak to naprawić. Wystarczy przykryć resztę drona i podgrzewać go przez około 4 minuty i wyjąć obiektyw ostrożnie ostrzem z jednorazowej maszynki. Tylko te ostrza są na tyle cienkie, żeby wyjąć szkło. Niż można obracać pierścień ostrości w kierunku wskazówek zegara o 20° i można sprawdzić, czy jest ok lub trzeba go obrócić mniej lub bardziej. Ale teraz jestem naprawdę zadowolony z mojego drona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Έφτασε μόνο σε 10 ημέρες! Τέλειο . Πολύ καλής ποιότητας προϊόν, πολύ λειτουργικό και τέλειο. Ποιότητα / εξαιρετική τιμή. Η λήψη της εφαρμογή FIMI Navi 2020 γίνετε μέσω κωδικού QR η από το play store . (Η παλιά εφαρμογή FIMI Navi 2018-2019 δεν λειτουργεί με το νέο μοντέλο) Μην ξεχέζεται να κάνετε αναβάθμιση . Θα ήθελα ποιο προσεγμένη συσκευασία και όχι απλή σακούλα χωρίς αφρώδη ! ! ! ΄

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dron jest bardzo dobry w tej cenie. Czas lotu ok. 30 min. Zdjęcia są super wystarczające dla użytkownika prywatnego. Wysoki zasięg, byłem naprawdę zdumiony. Czas dostawy z CZ do DE ok. 3 dni. Daję 5 gwiazdek i będę je kupował jeszcze raz. Załączam przykładowe zdjęcia, które zrobiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft118,134
    • Ft466,327
    • Ft9,013
    • Ft37,303
    • Ft62,174
    • Ft56,578
    • Ft111,916
    • Ft7,769
    • Ft52,848
    • Ft48,806
    • Ft114,717
    • Ft64,975
    • Ft75,048
    • Ft37,614
    • Ft68,084
    • Ft60,869
    • Ft3,417
    • Ft129,948