Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(409)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(409)
    • 5 Star(398)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Dron przyszedł po 6 dniach (czyli 4 dniach roboczych) od dnia zakupu. Towar orginalnie zapakowany. Pudełko kartonowe zaplombowane fabrycznie. Sprzęt zgodny z opisem. Minusem jest złe zabezpieczenie w trakcie transportu (karton w dwóch miejscach był wgnieciony). Sprzęt solidnie wykonany. Po włączeniu od razu aktualizacja firewire. Nie wiem czy to normalny objaw ale bardzo mocna się nagrzewa i dochodzi delikatne buczenie z czujnika ultradźwiękowego. Ogólna ocena sposobu zakupu i dostawy to bardzo dobrze. Ocena za sprzęt - trudno mi powiedzieć bo jeszcze nie latałem. Wizualnie na duży plus.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Dopiero co go otrzymałem i nadal nie mogłem go porządnie przetestować na pierwszym wrażeniu, że był bardzo dobry! Jakość obrazu i fantastyczne inteligentne funkcje lotu. Proponuję tylko dodanie pamięci w pakiecie, plus inne opcje kombinacji, takie jak ochraniacze śmigła i filtry kamery, między innymi!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Fimi to wspaniały dron. Stoi stabilny w powietrzu nawet w wietrznych warunkach, szybko reaguje na polecenia kontroli, a także bardzo dobrze hamuje z jednej sekundy na drugą. Oprogramowanie działa dobrze i nie miałem żadnych awarii aż do Dato. Fimi jest bardzo cenny i w sumie robi świetne zdjęcia. 3-osiowy gimbal kamery działa czysto, a filmy są nagrywane bez drgania. Jakość wideo jest dla mnie wystarczająca. Pilot jest naprawdę dobrze przemyślany i bardzo cenny w przetwarzaniu. Bateria trzyma to, co obiecuje, druga bateria jest oczywiście zalecana. Przyjaciel ma DJI Mavic Mini 2, z którym Fimi może łatwo konkurować. Na YouTube jest teraz wystarczająco dużo filmów o Fimi, w których ocenia się podobnie. Podsumowując, jeśli szukasz dobrego i przystępnego drona, Fimi jest dobrze doradzony. Również dla początkujących jest to moim zdaniem łatwe w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Kochana Najlepszy produkt. Za małe pieniądze otrzymujesz helikopter z funkcjami premium. Bardzo stabilny i łatwy w lataniu. Szybko i dobrze manewrować. Zarządzanie baterią mocny zasięg. Camara może być silniejsza, ale jeśli chcesz, aby wydać 800 euro więcej. Kupiłem muchę z dwoma bateriami i futerałem transportowym. Na dłuższy czas zabawy. Wystarczy naładować akumulatory instalować możliwe aktualizacje firmware i gotowe do lotu. Jakość futerału transportowego jest dobrze. Śmigłowiec jest bezpiecznie przechowywany w środku. Twoje dokumenty lotu znajdą miejsce w środku. Nie podobało mi się zarządzanie zapasami pałeczek z pilota. Trudno ich tam wyciągnąć. Potrzebna była mała modyfikacja. Dwie małe dziurki w pianie torby lepiej je dla mnie przechowają. Łatwiejsza do zgarnięcia. (zdjęcie) Przesyłka z Banggood bardzo szybko i bez żadnych problemów. Śledzenie działa dobrze. Dotarcie zajęło 6 dni roboczych (linia priorytetowa UE z CZ do Niemiec). Myślę, że to bardzo dobrze. Pozdrawiam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Przedmiot zgodny z opisem sprzedawcy. Dron jest dobrej jakości, pozostaje tylko sprawić, by działał. Bardzo szybka dostawa, 4 dni z Hiszpanii. Instrukcja użytkownika tylko w języku angielskim, brak instrukcji w języku francuskim. Zobaczymy w Internecie i na YouTube.... Zdjęcia są wstecz, przepraszam....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    To było wspaniałe. Zakupił go tylko za 367 € łącznie z transportem i ubezpieczeniem. Zamówiłam sobotni wieczór i została wysłana już następnego dnia, nawet w niedzielę. Jego uzyskanie zajęło 10 dni (8 dni roboczych). Zrobiłem też 6 bocznych kalibracji IMU & po pierwszym locie tet i kwestia nachylenia horyzontu prawie przepadła! Jedyną negatywną rzeczą, jaką mogę powiedzieć, jest to, że nie było żadnego pudełka ani nawet plastikowej torby na pokrycie oryginalnego pudełka podczas wysyłki. Pakiet nie został w ogóle uszkodzony, nie jest to duży problem, ale byłoby miło mieć oryginalne pudełko bez wielu naklejek (jak widać na zdjęciach). Ogólnie, jestem bardzo miły dla Fimi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Doskonały dron, jestem bardzo zadowolony z kontroli, zwłaszcza płynna operacja gimbal w połączeniu z ogólną logiką kontroli drona do nagrywania wideo. Dobre ustawienia auto i F-Log do profesjonalnego strzelania. Opóźniony postój odszczepu jest częścią dobrego filmowania. Dostawa z Hiszpanii była całkiem dobra, dotarła do drzwi z kurierem. Dron był w oryginalnym opakowaniu, które nie ma „fragilnych" oznakowań. Prowadzi to (potwierdzone z innym zamówieniem) do nadmiaru sił przyłożonych do torby na ramię za pomocą drona. Rezultatem są oznaczenia na wewnętrznej górnej izolacji od silników. Jedno z ramion drona było lekko zgięte, więc nie zamykało się normalnie. Jednak wydaje się, że nie miało to wpływu na lot i może być lepiej z czasem i z jakąś odwrotną siłą kierunkową (jeśli nie złamiesz go :) ). Dobrze byłoby, gdyby pakiet był odpowiednio oznakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Paczka dotarła w ciągu 8 dni, przez całą Rosję. Brak zewnętrznych uszkodzeń. Zestaw jest w pełni zgodny. Świetna torba do przenoszenia. Nie miałem czasu się zameldować. Napiszę ekstra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wspaniały dron! Serwis Banggood był super! 2 dni, aby otrzymać produkt w domu od daty zamówienia! Fantastycznie! Próbowałem nim dzisiaj latać i muszę powiedzieć, że pozytywnych aspektów jest wiele: - bardzo stabilny w unoszącym się, nawet jeśli wietrznie - Pozycjonowanie GPS jest bardzo precyzyjne - Zasięg transmisji jest świetny, osiąga 1 km bez problemów - Bateria trwa nieco mniej niż deklarowano: średnio 25 minut. Nadal bardzo przyzwoity czas, ale podejrzewam, że poprawią się po kilku pierwszych cyklach - Nadajnik jest fantastyczny, bardzo ergonomiczny - Jakość cenowa jest wspaniała! Jedną z wad, jak na razie, jest brakujący czujnik przeszkody/przybliżenia, bit trzymanie drona w zasięgu wzroku pomoże Dla reszty, świetna maszyna. Bardziej szczegółowa ocena nastąpi wkrótce. Moreno, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Otrzymałem go szybko z kilkoma dzwonkami i grzywką do pudełka, a kiedy wyciągnąłem pudełko z torby, naklejka informująca o zapieczętowanej paczce nie była w pełni przyklejona, ale jedyne co widzę źle to przewód zasilający nie jest odpowiedni do użycia 🇺🇸. Ale nie ma super dużego, zobaczę, czy przyda mi się jeszcze jeden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,010
    • Ft17,712
    • Ft55,938
    • Ft46,615
    • Ft5,902
    • Ft7,767
    • Ft61,532
    • Ft3,416
    • Ft49,722
    • Ft12,117