Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Wspaniały dron, otrzymany bardzo szybko w zaledwie 2 tygodnie. Pakiet jest idealny, torba, dron i jego pilot, kable do podłączenia smartfona (idealnie kompatybilne z moim Poco F1) lub tabletem (mniej niż 10) do pilota, 2 baterii Pro, zapasowe śrubokrętki w języku angielskim. Do transportu dźwignie pilota są demontowane i pasują do zdalnego sterowania. Czas lotu oferowane przez baterie jest dobry, około 25 minut z pewnym wiatrem z latania, powolny i szybki. Różne tryby lotu i opcje do nagrywania dobrze działają, wykrywanie satelitów jest dość szybkie, stabilna kapsuła pozwala zrobić świetne filmy, Miałem już lądowisko, które jest doskonale wykryte przez drona do automatycznego lądowania. Oprogramowanie Fimi Navi Mini nie oferuje rozwiązania do edycji filmów, więc jest to konieczne, aby dostarczyć oprogramowanie. Do micro SD potrzebujesz karty U3, która pozwala mieć wystarczająco dużą prędkość nagrywania wideo w 4K, systematycznie opróżniam kartę po każdym locie, karta 64 GB. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Przybyłem wcześniej niż się spodziewałem, jestem bardzo szczęśliwy. Dobrze się układa i działa perfekcyjnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Supr. Malinky, akcja, cisza i wideo/zdjęcie to jeden wielki 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Działający dron, ale problem z niedziałającą baterią Pomoc przewidziana dla zastąpienia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    FR
    16/06/2022

    Szybka wysyłka z dobrą kontynuacją. Dron jest perfekcyjny. Polecam tego sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    great service, received earlier than I thought l.. Thank you Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    OK, tylko problem, aplikacja nie w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przedmiot przybył wcześniej niż oczekiwałem w tygodniu. Teraz musisz go wypróbować Po prostu go włączyć, aby zobaczyć, czy działa zarówno drone ten pilot wydaje się ok. Tylko wadliwa aplikacja na telefonie do korzystania z drona jest wszystko w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Nie jestem pewien, czy to mój model ma problem, ale filmy są pełne galaretek, to nie jest zbyt jakościowe do strzelania dronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Jako początkujący, jestem całkowicie zachwycony tym dronem. I to za tę cenę. Dostawa była bardzo szybka z CN, w ciągu 2,5 tygodnia. Wielkie dzięki dla Banggood za doskonałą obsługę!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$224.99
    • US$149.99
    • US$169.99
    • US$220.99
    • US$79.99
    • US$199.00
    • US$112.99
    • US$168.99
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$69.99
    • US$113.18
    • US$38.99
    • US$70.99
    • US$79.99
    • US$157.49
    • US$329.00
    • US$43.99