Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(231)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Wspaniały dron, niesamowity jak na swoją cenę. Również kamera jest naprawdę dobra i ma świetne kolory. Czas pracy na baterii wynosi 25-30m, co jest świetne. Jedyny problem, jaki do tej pory spotkałem, to Gimbal, ponieważ może się poruszać sam czasami podczas lotu i potencjalnie zniszczyć dobry strzał. Ogólnie bardzo zadowolony z drona i ogromne wsparcie z Banggood!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • Tamura
    BR
    25/05/2021

    Oskarżono mnie o 520,83 r., ale to nie wina sprzedawcy, to nasz rządowy blabá, żeby nie mówić złych słów. Drone FIMI X8 MINI przybyło tuż po terminie, ale to z powodu dużego popytu sprzedaży, które ostatecznie opóźniły. Ale wysłali ostrzeżenie o opóźnieniu. Ale wszystko było dobrze, dobrze zapakowane, pudełko było nietknięte i idealne, jeszcze nie testowałem, ale ma kilka filmów, które pokazują, że jest dobre. Szczególnie mi się podobało.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Zamówione 30 września, a otrzymane 9 października. Byłem w stanie przetestować drona kilka razy w różnych warunkach. Lata dość dobrze, a różne tryby lotu są funkcjonalne. Jakość obrazu w filmie jest raczej dobra, trochę zbyt narażony na mój gust, więc kupiłem filtry ND na załączonych zdjęciach, tylko nie mogę ich użyć, ponieważ gondole nie są inicjalizowane i mylą się z powodu dodatkowej wagi. Dla zdjęć jest poprawny, jednak format RAW (DNG) jest do tej pory nie do użytku, ponieważ kropki pojawiają się na zdjęciu bardzo widoczne, zobacz zdjęcie załączone. Kwestia ta powinna zostać rozpatrzona w przyszłej aktualizacji. Od ostatniej aktualizacji firmware 6 listopada, stacjonarny jest znacznie mniej stabilny, a problem gondoli, który traci horyzont wydaje się być rozwiązany. Dobry mały dron, ale jeszcze kilka punktów, aby poprawić, aby być na szczycie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Aplauz niespodzianka Fimi przybyła bardzo szybko i dobrze zapakowana. Podczas lotu próbnego obserwowano spokojny lot wraz ze stabilnością w woźnym wc. Dobra jakość platyki i bardzo funkcjonalne oprogramowanie. Trzy drobne rzeczy zaobserwowane. 1. Czujnik wysokiej temperatury pojawił się bardzo szybko podczas testu przed lotem, chociaż byłem na zewnątrz z temperaturą 25 stopni. Musiałem go kilka razy włączać, żeby się ochłodził. 2. Brak torby, którą muszę kupić dodatkowo, gdy tańsze drony oferują wszystko Obsługa klienta Banggood zawsze doskonała

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Otrzymany produkt. Tylko dziś wyjął z pudełka, żeby załadować. Akumulator NIE ładuje, światło wskaźnika NIE włączone przy ładowaniu, bateria grzeje.Po włożeniu do gniazda baterii drona NIE włącza się, krótkie naciśnięcie i długie naciśnięcie. Używana zalecana cegła do ładowania 5v 2 >3 Amp. Akumulator uszkodzony.!!! Nie mogłem się doczekać, żeby polecieć fimi mini i porównać z moim DJ Mini 2 fmc. Złożył wniosek do obsługi klienta. Czekam na rozwiązanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dron został dostarczony szybciej niż ogłoszono. Dla samego drona, uważam, że jest naprawdę świetny. Kamera jest naprawdę świetna, a jeśli chodzi o charakterystykę lotu, nie mogę narzekać. Oczywiście to mój pierwszy dron, ale za tę cenę dostaniesz dużo dronów z wieloma dodatkami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dron dotarł w dobrym opakowaniu, bez uszkodzeń oryginalnego pudełka. Przetestuje drona po zmianie baterii. Dron wygląda i czuje się dobrze zrobiony. Dron jest naprawdę mały, co ułatwia jego noszenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zamówione z super rabatem, przybyły, w idealnym stanie, od PL do IT w 4 dni! Mam też Fimi X8, a to jego młodszy brat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wkrótce przyleciał z Chin. W końcu prawdziwa księżniczka w trutniach. Zasilanie jest trochę szorstkie, ale reszta jest bardzo dobra. Widzisz, mam kilka wysoko reklamowych maszyn, ale to jest naprawdę księżniczka w porównaniu z nimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Opakowanie zbyt uczciwe, pudełko przybyło uszkodzone, transport i czas przygotowania bardzo długi. Banggood obiecał odszkodowanie, ale ja nie miałem odszkodowania! W przeciwnym razie produkt jest idealny, fimi x8 jest bardzo dobrym dronem. Druga bateria byłaby miła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 627
    • Ft26 551
    • Ft5 640
    • Ft8 959
    • Ft23 000
    • Ft44 144
    • Ft4 976
    • Ft67 379
    • Ft29 207
    • Ft44 808