Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(506)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(506)
    • 5 Star(455)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(18)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Wspaniały dron, niesamowity jak na swoją cenę. Również kamera jest naprawdę dobra i ma świetne kolory. Czas pracy na baterii wynosi 25-30m, co jest świetne. Jedyny problem, jaki do tej pory spotkałem, to Gimbal, ponieważ może się poruszać sam czasami podczas lotu i potencjalnie zniszczyć dobry strzał. Ogólnie bardzo zadowolony z drona i ogromne wsparcie z Banggood!

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Otrzymany produkt. Tylko dziś wyjął z pudełka, żeby załadować. Akumulator NIE ładuje, światło wskaźnika NIE włączone przy ładowaniu, bateria grzeje.Po włożeniu do gniazda baterii drona NIE włącza się, krótkie naciśnięcie i długie naciśnięcie. Używana zalecana cegła do ładowania 5v 2 >3 Amp. Akumulator uszkodzony.!!! Nie mogłem się doczekać, żeby polecieć fimi mini i porównać z moim DJ Mini 2 fmc. Złożył wniosek do obsługi klienta. Czekam na rozwiązanie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Zamówione 30 września, a otrzymane 9 października. Byłem w stanie przetestować drona kilka razy w różnych warunkach. Lata dość dobrze, a różne tryby lotu są funkcjonalne. Jakość obrazu w filmie jest raczej dobra, trochę zbyt narażony na mój gust, więc kupiłem filtry ND na załączonych zdjęciach, tylko nie mogę ich użyć, ponieważ gondole nie są inicjalizowane i mylą się z powodu dodatkowej wagi. Dla zdjęć jest poprawny, jednak format RAW (DNG) jest do tej pory nie do użytku, ponieważ kropki pojawiają się na zdjęciu bardzo widoczne, zobacz zdjęcie załączone. Kwestia ta powinna zostać rozpatrzona w przyszłej aktualizacji. Od ostatniej aktualizacji firmware 6 listopada, stacjonarny jest znacznie mniej stabilny, a problem gondoli, który traci horyzont wydaje się być rozwiązany. Dobry mały dron, ale jeszcze kilka punktów, aby poprawić, aby być na szczycie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Dron został dostarczony szybciej niż ogłoszono. Dla samego drona, uważam, że jest naprawdę świetny. Kamera jest naprawdę świetna, a jeśli chodzi o charakterystykę lotu, nie mogę narzekać. Oczywiście to mój pierwszy dron, ale za tę cenę dostaniesz dużo dronów z wieloma dodatkami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Aplauz niespodzianka Fimi przybyła bardzo szybko i dobrze zapakowana. Podczas lotu próbnego obserwowano spokojny lot wraz ze stabilnością w woźnym wc. Dobra jakość platyki i bardzo funkcjonalne oprogramowanie. Trzy drobne rzeczy zaobserwowane. 1. Czujnik wysokiej temperatury pojawił się bardzo szybko podczas testu przed lotem, chociaż byłem na zewnątrz z temperaturą 25 stopni. Musiałem go kilka razy włączać, żeby się ochłodził. 2. Brak torby, którą muszę kupić dodatkowo, gdy tańsze drony oferują wszystko Obsługa klienta Banggood zawsze doskonała

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Pudełko było trochę zgniecione, ale nie uszkodziło quadkoptera. Wygląd jest bardzo równy, zestaw w pełni pasuje do pudełka. Sprzedawca poleca, dostawa była krótka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Dron dotarł do domu idealnie spakowany, bez dostępnego oprogramowania, więc najpierw go ulepszyłem. Z najnowszej aktualizacji został ulepszony wideo w fpv, stabilność drona. Aplikacja fimi wysyła mini dla Androida jest idealna. Możesz mieć wszystkie parametry drona pod kontrolą. Akumulator działa 30 minut. Dron ma bardzo dobrą stabilność, nawet przy lekkim wietrze, jest bardzo stabilny. Strzelanie jest bardzo ładne i trójosiowy gimbal robi swoje. Polecam zakup jest świetny do wykonywania amatorskich i półprofesjonalnych zdjęć. Dron po ostatniej aktualizacji ma świetny wzrok na smartfonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Zamówione z super rabatem, przybyły, w idealnym stanie, od PL do IT w 4 dni! Mam też Fimi X8, a to jego młodszy brat.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Złożyłem zamówienie 5 kwietnia, a przybyłem 28 kwietnia, aby rozważyć czas wysyłki międzynarodowej z Chin do Meksyku. Bałem się, że nie dotrze, ponieważ śledzenie przesyłki nie zaktualizować informacji i nie wiem, gdzie produkt idzie i uwaga strony jest zła, odpowiadają, ale nie rozwiązać i frustruje, Ale w końcu byłem zaskoczony, że jeśli przyjechać w dobrej pogodzie, skrzynka jest dobrze uszczelnione tylko róg hit, i wszystko jest kompletne, jeśli kupić ponownie, ale z śledzenia przesyłki BARDZO DOBRZE!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    drone received in good condition. haven't taken it out for a flight yet, but it's all ready to fly. the propellers were attached and one battery charged. The controller seems like it's ready. battery charged and comes with all the phone cables to attach phone. They are working antennas, and control sticks come attached to the front of the controller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.00
    • US$18.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$75.99
    • US$99.00
    • US$199.99
    • US$79.99
    • US$29.99
    • US$38.99