Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(400)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Wyprawa była szybsza niż myślałem (około 14 dni). Nałożyłam kilka naklejek ochronnych, które kupiłam oddzielnie i zobaczmy jak to działa! Miejmy nadzieję, 🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Trochę zajmuje nauczenie się, jak mieszać w menu, ale to szybko łapie. Wszystko działa jak należy. Zabezpieczenie gimbala jest zbyt ciasne, może być bardziej zapętlone, trzeba uważać, żeby go wcisnąć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dobry produkt, działa idealnie. Niestety nie jest to karta pamięci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Jest on przedstawiony zgodnie z opisem produktu. Szybkie i precyzyjne pościgi. Na początku lepiej byłoby mieć międzynarodowy język angielski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ze względu na problem logistyczny, pakiet trwał ponad 2 miesiące, aby zostać dostarczony. Produkt doskonałego wykonania i jakości. Godny konkurent dji osmo kieszeni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały, dobrze zapakowany i dobrze zamknięty produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Poczekaj chwilę, ale przedmiot przychodzi dzisiaj. Staram się przez kilka minut, ale wygląda na to, że wszystko jest idealne. Mały, ale naprawdę sprawny w dłoni, nawet ja nie mam takiego małego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka wysyłka, działa idealnie, wszystko dobrze do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Przybędzie za 3 dni. Naprawdę dobry za £65!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Doskonała korzyść kosztowa i najlepsza stabilność płci na rynku. Łatwy w obsłudze i bardzo mały. Mobilność za tysiąc dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 916
    • Ft2 062
    • Ft140 935
    • Ft14 091
    • Ft319 566
    • Ft16 385
    • Ft70 787
    • Ft81 938
    • Ft61 947
    • Ft4 258
    • Ft39 328
    • Ft4 913
    • Ft30 449
    • Ft5 189
    • Ft21 301
    • Ft28 184
    • Ft7 568
    • Ft9 082