Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Urządzenie zajęło 4 miesiące. Może dlatego, że został zakupiony w 😅 przed wydaniem) i był uzależniony od 😭. Działa bardzo dobrze, ma wspaniałą jakość zarówno w stabilizacji jak i wizerunku. Niestety aplikacja nie działa na mojej komórce, ale testowanie z innym widziałem jak praktyczne jest aplikacja. Połączenie wifi jest bardzo szybkie i stabilne. Zalecam użycie karty pamięci klasy 10, aby być kompatybilne z niektórymi funkcjami i pobrać nową wersję gimbal Firmware, ponieważ poprawia rozpoznawanie twarzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Perfetto! Consegnato in 3 giorni. Aggiornato subito. Stabilizzatore ottimo così come le varie funzioni. Qualità video/fotografica decisamente buona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Doskonały produkt, jest sprzedawany z praktycznym bagażnikiem, doskonałe wykończenia i doskonałe obsługa... jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dzisiaj Fimi palm 2 przyszedł do mnie do tej pory nie mogę ocenić i napisać recenzji nie miałem szansy przetestować go prawidłowo, ale kiedy dołączyłem do niego przez WiFi i zaktualizowany więc po aktualizacji straciłem 2 x fimi połączenie z moją komórką jutro przetestuję i napiszę Więcej, ale mogę pochwalić szybką dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Artykuł zgodny z opisem, kamera jakościowa do nagrywania filmów rodzinnych lub innych. Łatwy w obsłudze, ale nadal trzeba przeczytać podręcznik w języku angielskim. Na razie bez francuskiego. FIMI śledzi swój sprzęt i aktualizacje są skuteczne. Aparat bardzo dobry na start i bardzo prawidłowa cena. Poprawna jakość wideo w 4k i 1080 w PAL.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Przybył w krótkim czasie. Działa idealnie dobrze zapakowane. Teraz pozostaje tylko zrozumieć, jak sprawić, by działała w najlepszym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Szybka dostawa! Jak na razie bardzo zadowolony. Ale nie można ustawić niemieckiego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Dostawa z CZ była już super szybka po 2 dniach, a towary przybyły super zapakowane i bez uszkodzenia kartonu. FimiPalm 2 to naprawdę świetna rola. A przed wszystkim na dobry kurs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Naprawdę szybko przybył w 3 dni, na razie próbowałem tylko główne funkcje wydaje się w porządku, mam również FIMI Palm 1, zostały wprowadzone pewne usprawnienia bez wątpienia estetyka jest ulepszona dla reszty zobaczymy, kiedy spróbuję poważnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Drodzy przyjaciele, dzień dobry. Przybyła moja kamera Fimi Palm 2. Musisz mi wysłać fakturę w moim mailu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 737
    • Ft4 714
    • Ft37 737
    • Ft9 117
    • Ft3 743
    • Ft6 353
    • Ft198 132
    • Ft30 189
    • Ft5 029
    • Ft15 615