Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(418)
  • Obrazy
  • Wideo(13)
  • All Star
    • All Star(418)
    • 5 Star(383)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2020

    20 dni do przybycia, od momentu, kiedy zostały wysłane do dnia dzisiejszego, 11/26/2020. Zajęło kilka dni, żeby wysłać. Skrzynka dotarła w idealnym stanie. Usługi pocztowe działają normalnie nawet przy wzroście przypadków COVID.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Mały i zabawny dron, wyposażony w przyzwoity zakres lotu (około 6/7 minut), kamera rejestrująca filmy (niestabilizowane) o przyzwoitej jakości i tyle samo w przypadku zdjęć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Nie użyłem go, by zobaczyć jak się zachowuje, bo jest na prezent. Mam tylko baterię i chyba działa. Wygląda dobrze zbudowany i nie jest tanim plastikowym dronem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Jest tutaj i dzięki za danie mi dwóch ton.. Do indonezyjskiej żeglugi 17-dniowej trimacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Gratulacje, Bangood, produkt dotarł w 22 dni do Santarém Pará. Jestem bardzo zadowolony z produktu, jest zbyt dobry w tym dronie. Jest stabilny, Brabo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wszystko w porządku, opis. Do Niemiec dotarł w 2 tygodnie. Opakowanie jest w doskonałym stanie. Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo dobrze! Niesamowity przybył w tydzień, gratulacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Przybył w dobrym stanie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo szybko biorąc pod uwagę odległość. Przybycie po około 15 dniach, po próbie lotu uaktualnię przegląd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dziękuję zapieczętowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 504
    • Ft3 933
    • Ft5 749
    • Ft5 144
    • Ft20 886
    • Ft23 005
    • Ft14 831
    • Ft21 492
    • Ft7 868
    • Ft69 328
    • Ft5 144
    • Ft117 767
    • Ft4 538
    • Ft8 171
    • Ft54 188
    • Ft15 134
    • Ft27 244
    • Ft41 473