Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1983)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(1983)
    • 5 Star(1896)
    • 4 Star(85)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Dron bardzo dobry stosunek jakości do ceny Byłem zaskoczony jakością konstrukcji materiałów powiedziałbym, że doskonały, w locie zachowuje się bardzo dobrze, poza połączeniem między dronem i pilotem, który tworzy linie na samym pilocie, prawdopodobnie z powodu zakłóceń. Doskonała jakość strzelania w pełnym hd Polecam go tym, którzy są początkujący dron bardzo stabilny i łatwy w pilotowaniu, szybka wysyłka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Kupiłem Fimi A3, bo......... 1. To było takie tanie 2. No cóż... Więc kupiłem 2 z nich 3. Chciał latać w stylu FPV z użyciem moich gogli Fatshark 4. Chciałem po prostu popłynąć po parku z większą odległością nad moim FPV Whoops 5. Podobnie jak sygnał Video 5.8ghz 6. Jak to, że ma własny ekran wbudowany w kontroler, nie jest wymagany telefon komórkowy 7. Łatwo było modyfikować kilka rzeczy 8. Nawet jeśli oś 2, gimbal naprawdę działa świetnie 9. Zmiana ustawień jest bardzo łatwa Żeby było na miejscu, musi być trochę jak mój Mavic, ale mam gogle FPV jak moje, choć nie jest idealny z tych dwóch powodów, razem i cena mi pasuje. Pamiętaj, że nie lataj tak szybko jak twój człon wyścigowy, to ma opóźnienie, powiedzmy jak DJI Mavic albo Mini, więc nie lataj w pobliżu obiektów, Albo możesz się w to wtrącić z powodu opóźnienia wideo FPV. Rozwiązałem mój problem z ekranem kontrolera wideo przyklejonym do opalania. Naprawiłem mój problem z baterią i teraz mogę go naładować do 4,35v na komórkę moją ładowarką LIHV Balance. Spróbuje składane ostrza po ich dotarciu tutaj, zobaczyć jak działają na oryginalnych wersjach magazynowych. Zrobiłem sobie własną czapkę z folii w sprayu, to było ciekawe. Bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Dzień dobry, otrzymałem dzisiaj paczkę, bardzo szybka dostawa.Kiedy opakowanie zostało otwarte, zauważyłem, że zakładkę uszczelnienie jest lekko podniesione jak widać na zdjęciu. Otwieram pudełko i zdaję sobie sprawę, że nie ma baterii. Na pewno była to zapomnienie, proszę, napraw to, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    devo fare i complimenti a banggood, prezzo ottimo (in promozione + coupon),la spedizione incredibilmente veloce, 27/04/2021 ordinato e pagato, in data 30/04/2021 mi è stato consegnato. il drone è bellissimo, materiali ottimi, risponde bene ai comandi e tutto funziona perfettamente. non ho ancora provato la registrazione dei filmati. lo consiglio assolutamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Gratulacje Bangood! Świetny Cena, szybka dostawa, dwa dni do Portugalii, jak obiecałeś! Naprawdę polecam swoje usługi, już kupione kilka produktów z Tobą i żadnych skarg, dziękuję za wszystko 👌 O Xiaomi FIMI A3, to niesamowity dron, ładny mucha, bardzo ładny i stabilny zapis wideo i ładne zdjęcia rzeczywiście, jestem całkowicie zadowolony z mojego nowego drona i właśnie zrobiłem mój pierwszy lot 👏👏 (Byłoby wspaniale być jednym z twoich testerów dronów w Portugalii, pomyśl o tym)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Polecam produkt. Dron ma wagę 560 gramów. Nie musisz mieć licencji pilota, żeby latać tym dronem w mieście. Naprawdę dobry produkt. Silne silniki, dobry aparat, długi zasięg Kup drona i nie chcesz płacić, kup Fimi. Jeden z najlepszych dronów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    To jest mój drugi zakup, bardziej niż cokolwiek chciałem dodatkową baterię, posiadanie części zamiennych jest również miłe. Ustawię to dokładnie tak samo jak pierwszą, którą kupiłem i ustawiłem. Kupiłem to głównie, żeby latać FPV z moimi goglami Fatshark. Mogę powiedzieć, że Gogle świetnie działają z tym A3, udało mi się wydostać na 150 metrów w parku, zanim wrócił do domu, film zaczął się psuć, więc nie wiem, jak daleko FPV by się posunął. Tu jest napisane, że można naładować akumulator do 4,35v każda na łącznie 13,05v, ale na baterii jest napisane 12,75v max i to 11,1 lipo, a nie 11.4v LIHV, będzie musiał się temu przyjrzeć. Jestem w stanie naładować je do 4,35v każdy, ale chcę się upewnić, że jest to bateria LIHV. Gimbal 2 osi, do którego musisz się przyzwyczaić, ma swoje granice, ale mogę edytować mój film, aby nadrobić brakującą trzecią oś, co można powiedzieć na kilku ujęciach wideo. Wideo jest w porządku przy 1080p 30fps przy ustawieniach 40mbps, 60mbps to przesada dla 1080p 30fps. Wszystko było łatwe do ustawienia w menu OSD na ekranie sterownika. Niektóre rzeczy, które ustawisz domyślnie, kiedy wyłączysz kontroler, to chyba ze względów bezpieczeństwa. All in All w cenie to dobry dron, nawet nie blisko DJI, ale zdecydowanie lepszy niż te budżetowe kręcenie dronów, 5.8ghz FPV do użycia z analogowymi goglami jest ogromnym plusem, IMO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Piękna po aktualizacji leci przez Boga. Pierwszy kupiony dron kategorii nie zabawka i muszę powiedzieć, że jest łatwy w prowadzeniu. Menu w języku włoskim po aktualizacji. Warte swojej ceny. Świetne zdjęcia, przyzwoite filmy, stabilne i dobrze wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przybyło w 6 dni z hiszpańskiego magazynu, produkt ok, nienaruszony i doskonałe wykonanie więcej niż sobie wyobrażałam! Dzięki Banggood, nie mogę się doczekać, żeby spróbować 😁👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Super szybka dostawa! Tylko jedna naprawa nie przyniosła żadnej ochrony wokół skrzynki, która podczas wysyłki może uszkodzić coś poza tym wszystko bardzo dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft115 633
    • Ft94 331
    • Ft54 772
    • Ft8 822
    • Ft17 342
    • Ft106 504
    • Ft115 633
    • Ft78 815
    • Ft59 336
    • Ft53 676
    • Ft45 643
    • Ft7 605
    • Ft3 040
    • Ft48 686
    • Ft57 206
    • Ft46 251
    • Ft32 862
    • Ft4 683