Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Dostawa i dostawa bardzo szybko, około tygodnia, pakiet jest bardzo zwarty i dobrze chroni przed ciosami i potrząsaniem produktu, łatwo można przewozić w wielu plecakach x drony na rynku, zawiera zamknięte okulary, instrukcje w języku angielskim i chińskim oraz materiał x czyszczenie, Jest to interesujące x oglądanie filmów i filmów, chociaż oglądanie 3D w tym urządzeniu nie jest do końca maksymalne, jest dopuszczalne, a zamiast tego jest bardzo interesujące x dla pilotów dronów, które nie mają podziału ekranu w aplikacji, (jak Hubsan zino, dji mini itp.) w celu poprawy wzroku jest wskazane, gdy jest to możliwe, aby pokryć boki wizjera z kapturem takim jak bluza, dużą wartością jest lekkość i łatwość użycia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    W dłoni wielkości w stanie złożonym łatwo myśleć jak okulary na rodzaj rekinowa. Obraz nie podwaja się i może wyglądać na bokach wszystkich trzymanych na głowie superovski

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    produto simples mas eficiente, cumpre o prometido, material resistente com bom acabamento, chegou com pequena avaria na caixa , porém, produto intacto. entrega rápida, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    meu parabéns mais uma vez , encomenda recebida com sucesso. parabéns eu recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Świetny produkt, polecam. Znakomity koszt zasiłku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Gostei Muito Desse Óculos polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Doskonały produkt, wygodny, łatwy montaż, banggood doskonały, przybył bardzo szybko i nie był opodatkowany. Polecam produkt Banggood i sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Dostawa usług była świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo dobrze bardzo przydatny i bardzo tani sposób na dzielenie lotów podłączam go do gogle dji i bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Przyszliście w prawo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$52.79
    • US$111.99
    • US$179.99
    • US$28.99
    • US$56.99
    • US$29.59
    • US$36.79
    • US$35.99
    • US$59.99
    • US$149.99
    • US$23.99
    • US$49.99
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$212.74
    • US$29.99
    • US$19.99