Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Produkt jest w pudełku moim zdaniem trochę chroniony, bez polistyrenu dla wstrząsów.Na szczęście dotarł nietknięty, ale bez instrukcji. To prawda, że jest łatwy w montażu, ale dla tych, którzy nie są praktyczni, straci trochę czasu na ich montowaniu. Na moim Fiido M1 są w porządku. Czas dostawy był skromny, jak opisano! 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Dobra, dobra. Teraz musi być zainstalowany. Aby położyć tyłek, musisz zdjąć koło. By móc wkręcić się w najniższy chwyt. Tylny błotnik ma dwie kotwice, w górę i w dół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Właśnie zamontowałem je w moim M1 (nie-Pro), i są dobre i wyglądają dobrze (patrz zdjęcie). Udało się to zrobić bez zdejmowania tylnego koła, ale z pewnością przód musi odpaść. Żaden problem i poszło gładko. Jest wyposażony w niezbędne śruby i podkładki (dziury w ramie roweru są gwintowane w razie potrzeby). Więc jestem zadowolony i mogę je polecić, jeśli masz M1.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Przedmiot jest dobrze owinięty i w dobrym stanie. Materiał, z którego wykonany jest ładny. Kocham to, mam nadzieję, że będzie trwać. Doręczyciel też jest miły. Ogólnie rzecz biorąc, jest idealny. Dziękujemy i mamy nadzieję na następną transakcję. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dziękuję sprzedawcy,, jestem szczęśliwy ten produkt. Uwielbiam to... Dzięki Banggood i dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    parafanghi in plastica, un po’ ballerini soprattutto il posteriore. Tutto sommato vanno bene

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Zamontowałem je są w porządku. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Wydaje się mieć dobre połączenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybyła z opisu doskonała...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 096
    • Ft4 520
    • Ft59 810
    • Ft36 716
    • Ft4 585
    • Ft5 674
    • Ft18 676
    • Ft3 274
    • Ft5 297
    • Ft16 385
    • Ft13 107
    • Ft7 188
    • Ft9 082
    • Ft3 782
    • Ft60 961
    • Ft60 961
    • Ft96 045
    • Ft7 188