Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2021

    About 2 years ago I bought the Fengmi 4K projector from Banggoog, which I'm still very happy with now. Blank, freshly white painted wall works just fine, even watchable during daylight. Anyways, new to 3D, I bought 3 different pairs of 3D glasses and the one that worked best, I realized much later, also had the Fengmi logo on it. So now it was time to buy more, I bought the same Fengmi glasses and they all passed the first test. Only thing is the pair 2 years ago, the "serial number" ended with a 2. Some letters and a 2. This new batch is letters and a 1. So almost sounds like I got an older version, which would be a shame. Maybe Banggood can comment on that. I'll add some pics below. Ending in 2 (from 2 years ago), ending in 1, are the ones I just bought in 04.2021. As long as they work properly it's a non-issue, but would still be good to know the difference.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Działają doskonale, tracisz około 20-30% jasności, która może wydawać się wadą, ale pomaga wiele nie nadwyrężyć wzroku, już podkreślona przez wizję w 3D. Jeden z 2 pakietów przybył z dziurą, co na szczęście nie miało wpływu na okulary, Wszystkie soczewki są chronione, zarówno z przodu, jak i z tyłu folią plastikową do usunięcia i pod warunkiem, że masz kabel USB i materiał do soczewek. Mam projektor Xiaomi Mijia, oczywiście chińska wersja, inaczej nie miałbym opcji 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ładny produkt. Muszę spróbować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dobra jakość działa świetnie z moim projektorem Xiaomi. Dostawca był zarówno niezawodny i szybki. Mogę to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Działa idealnie z projektorem Wemax. Bardzo dobrze zapakowane z foliami ochronnymi po obu stronach każdej soczewki. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Działa dobrze z projektorem laserowym Xiaomi 4K 1S. Przeładowanie szkła jest szybkie. Był gotowy do użycia w ciągu maksymalnie 2 godzin. Utrata jasności jest umiarkowana. To nie zmniejsza wrażenia wizualne. Testowane na Avatarze 3D. Podobał nam się serial. Działa dobrze, nawet gdy patrzysz na ekran z boków. Dobry pomysł, że uchwyt na nos można usunąć. Okulary są również dobrze ustawione, nawet jeśli nosisz okulary korekcyjne. 1 punkt do poprawy. - Podręcznik użytkownika w języku angielskim byłby mile widziany. Przycisk włączania/wyłączania ma oczywiście inną funkcję, której nie rozumiem. Ale mogę powiedzieć, że jeśli klikniesz przez pomyłkę, obraz zmieni się w jakiś brzydki tryb. Kliknij ponownie, aby wrócić do właściwego trybu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Doskonale sprawdza się z projektorem Optoma. Mam dość dużą głowę, ale jest wygodna, choć jest trochę mała, a chiński wpływ na jakość produkcji jest odczuwalny. Jeśli stracisz połączenie, musisz go włączyć i wyłączyć, ale wtedy wykonuje swoją pracę idealnie. Mogę to polecić. Przyszedł bardzo szybko, był tutaj w ciągu kilku dni po zamówieniu (Kupiłem go z polskich zapasów)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Działa bardzo dobrze z projektorem laserowym Fengmi ust. Łatwy w użyciu. Więc nikt nie potrzebuje instrukcji. Wystarczy uruchomić film Przełącz na 3d (prawo/lewo) i naciśnij przycisk na okularach. Myślę, że okulary są trochę za małe, ale większość okularów 3D, nawet droższych, jest podobna. Więc polecam dla tych, którzy lubią cieszyć się 3d z ich Beamer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Perfekcyjnie funkcjonalne okulary. Kupiłem 2 pary. Są również kompatybilne z projektorami USF DLP. /Przesyłka błyskowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobre na pocieszenie. Prośba może być trochę większa, dla tych z szerokim kątem widzenia. Zmętnienie jest doskonałe, jedna z dwóch szklanek nie filtruje całkowicie zieleni, jest trochę szkoda (źródło to a300). Skład CZ jest trochę powolny w kierunku Francji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft57 415
    • Ft20 049
    • Ft6 299
    • Ft245 196
    • Ft126 355
    • Ft4 771
    • Ft2 925
    • Ft73 202
    • Ft14 320
    • Ft25 141
    • Ft49 649
    • Ft20 367
    • Ft50 922
    • Ft31 189
    • Ft24 823
    • Ft52 832
    • Ft43 283
    • Ft7 744