Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Jestem zadowolony z zakupu, bardzo dobrej jakości, dostarczone z opieki bardzo dobrze zapakowane. Zainstalowanie go zajmuje około 200 godzin. Z drugiej strony, nawet jeśli opakowanie było nienaruszone, problem na poziomie paska ramy aluminium, kilka szczypnięć wapna i problem jest rozwiązany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ekran projektora Fengmi 100 cali UST wygląda bardzo ładnie i jest wykonany z wysokiej jakości materiałów. Montaż jest prosty i szybki, ale potrzebujesz drugiej osoby, która pomoże ci przy montażu go do ściany. Używam go z projektorem Xiaomi Mijia 1s 4k. Obraz wygląda ładnie, zwłaszcza czarne i ciemne odcienie są wzmocnione. Z drugiej strony, niestety odbiera to trochę jasności projekcji. Zrobiłem zdjęcia z białym kawałkiem papieru (po lewej) obok niego, aby porównać go z prostym białym ekranem. Na kamerze obraz wygląda nieco jaśniej niż w prawdziwym życiu. Dostawa z Czech była szybka i bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam zakup tego ekranu, jeśli masz dobry ultra krótki rzut projektor!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Doskonałe opakowanie, doskonałe akcesoria do montażu, łatwe w montażu, i idealny obraz!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dostarczenie w ciągu 3 dni przez DPD. Świetna obsługa i doskonale spakowane. Struktura jest samouzasadniona i logiczna, pomimo braku instrukcji w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • YiVIP3
    AU
    22/05/2021

    Zajęło to trochę czasu dwóm osobom, żeby to poskładać. Jak już to zrobi, to wygląda niesamowicie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Otrzymane w ciągu tygodnia! Jeszcze nie rozpakowane, ale wygląda na poważne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Nie oczekuj jasności jak telewizor, ale w porównaniu z białą ścianą obraz jest świetny w ciągu dnia. 4 Gwiazdki, ponieważ jest tylko chińskie instrukcje i musiałem użyć Google tłumacz, aby spróbować zrozumieć, jak montaż go poprawnie, rzeczywiście przypadkowo montuje dolną ramkę na górną stronę, jak widać z logo. Chciałbym porównać ten ekran z innymi bardziej znanymi, żeby zobaczyć różnice.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Kilka niespodzianek podczas montażu, zwłaszcza gdy czarny zewnętrzny pasek jest zainstalowany. Instrukcja montażu, jeśli tylko w języku angielskim, ułatwiłaby instalację. Zysk jakości nie wydawał mi się spektakularny, ale szarość ekranu jest dość podtrzymywana.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Świetny ekran Używam go z kolorem projektora OMMC i czerni są bardzo ładne. Potrzebuję 120 cali lub 130 cali, żeby przenieść ten ekran do sypialni.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Świetny ekran w tej cenie. Wszystkie ekrany używają tej samej tkaniny. Sztywność ramek mogłaby być lepsza. Instrukcje tylko w języku chińskim

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 899
    • Ft23 071
    • Ft6 951
    • Ft5 370
    • Ft11 692
    • Ft5 370
    • Ft44 564
    • Ft8 689
    • Ft23 703
    • Ft8 028