Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2022

    Jest dobry, ale nie chce mi się odczepić. Nawet próbowałem go otworzyć z włączonym systemem, żebym mógł spróbować zdjąć go od środka. Nie mogę zamontować drugiej matrycy lub 😕

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    To jest tania i najlepsza uszczelka na świecie. Specjalnie z płytą z poliwęglanu, łatwo mod, wszystko jest bardzo ładne, jakość wykonania, tłumik dźwięku i płytka poliwęglanowa. Stabilizatory nie za dobre, ale w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Przyjazd w ciągu 2 tygodni. Klawiatura jest bardzo solidna z dużą ilością ciężarów. I sparował go z Feker Panda (podobny do Holy Panda) brzmi świetnie. 75% układu z pokrętłami głośności to plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Zakochałem się w tej tablicy. Jakość w stosunku do ceny jest niesamowita, z płytą PC i wysokiej jakości pokrętłem głośności. Ciężko było otworzyć walizkę, ale użyłem kostki i karty kredytowej, żeby ją podważyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Very good keyboard, good stabilizers out of the box no rattle at all. Only one problem though in wired more left Ctrl key is always flashing green even when battery is fully charged and no way to turn it off via software.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    To była moja pierwsza budowa i absolutnie ją uwielbiam! Płyta z poliwęglanu sprawia, że doświadczenie pisania jest świetne. Otwarcie sprawy jest trudne, ale nie niemożliwe! Po prostu weź kilof do gitary i rozdziel go. Kocham mój keeb i def będzie kupować FEKER ponownie :_

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    I am in love with the new keyboard. Everything works as it should. I highly recommend it!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Bardzo ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Było trochę nerwowe zamawianie stąd, ponieważ produkt jest stosunkowo nowy na rynku i nie było wielu zakupów na tym produkcie, ale wszystko poszło naprawdę szybko, w idealnym stanie, w tym wszystko: Pc płyta, Keycap / switcher, 5 różnych przełączników feker do wypróbowania, a sama klawiatura rgb jest naprawdę ładna, odwrócona na północ. Underglow nie może być dostosowany przez program niestety są domyślne ustawienia na podłożu: zielony, żółty, pomarańczowy, czerwony, fioletowy, niebieski... Może coś przegapiłem. W przeciwnym razie kolor na przełącznikach można dostosować w programie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, jest to dobra cena metalowego pokrętła i ma piankę w środku z płytą PC!!! bardzo zadowolony. RGB jest trochę słabszy w porównaniu do mojego starego womier k66, ale pokrętło zginające łatwo zastępuje womier, nawet jeśli rgb jest nieco słabsza, ponieważ rgb koncentruje się bardziej na dnie, a raczej na bokach, jak na bokach Młodszy. Więc coś, o czym warto pamiętać, żebyście mogli porównać. Shinethrough jest o wiele lepszy na mleczno-białych niż czarny!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    /Umowa jest taka, Otrzymałem klawiaturę, wszystko wyglądało dobrze, gdy otworzyłem pakiet, z wyjątkiem 5 przykładowych przełączników fekera brakowało (nie jest tak wielka sprawa). Poszedłem zmienić metalową płytkę na PC, ale natrafiłem na duży problem. Otwory w PCB były za duże i śruby się nie złapały, po prostu wypadły. Nie było więc możliwości łączenia elementów ze sobą, płytka metalowa może być łatwo używana, ale śruby nie były nawet blisko montażu w PCB. Wymyśliłem rozwiązanie, zrobiłem małe umywalki z plastiku, żeby śruby mogły się dokręcić prawidłowo. Dla niektórych może to być przełom dla niektórych, ale dla mnie to nie ma znaczenia). Po tym, klawiatura działała idealnie, rgb był ładny, dźgnięcia były w rzeczywistości dość ciasne dopasowanie stock (możliwe, że chcesz, aby...) i z dość minimalnymi modami (3 Taśma warstwowa, 2 warstwy pianki PE, smarowane / drutu, nasmarowane i smarowane akko srebrne) Klawiatura brzmi naprawdę dobrze. W zestawie pianka tłumiąca jest w porządku, może być jednak lepiej. Chciałbym, żeby śruby pasowały prawidłowo do klawiatury, ponieważ zajęło mi godzinę, aby wymyślić rozwiązanie, ale teraz, kiedy wszystko jest poskładane, jestem z tego bardzo zadowolony. Inne rozwiązania, aby rozwiązać ten problem, to zakup śrub z większą głowicą, umywalki, lub jeśli firma będzie wywiercić otwory prawidłowo lol.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$46.99
    • US$52.99
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$58.99
    • US$75.99
    • US$63.99