Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Klawiatura jest bardzo ładna od momentu wyjęcia z pakietu, dociera w około 3 tygodnie z Chin do Meksyku. Uwielbiam rgb i jego różne style, to moja pierwsza mechaniczna klawiatura, jest dużo warta za tą cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Szczerze, to jedna z najlepszych klawiatur, jakie kiedykolwiek próbowałem, masz doskonałą jakość i wiele przełączników, ale to nie wszystkie róże, jest mała usterka w klawiszach; Chodzi mi o to, że jeśli nacisnę klawisz z symbolem klawiatury, „[", będzie to kwestia zmiany klawiszy. W moim przypadku zamówiłem czarny z czarnymi przełącznikami i jestem całkiem zadowolony z nich, daję 9 na 10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo cichy podczas stosowania i 💯 polecam każdemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Klawisze są trochę mieszane, a kolor wygląda jakby krwawił na niektórych nasadkach. Gra na przyciskach kosmicznych z rysikiem i po podłączeniu do usb-c jest stale czerwona tylko na lewej połowie klawiatury. Tył klawiatury nie był z gumowym stabilizatorem. Nie odpadł w pudełku, już sprawdziłem. Ale nie wygląda na to, że w ogóle go nie włożono, bo nie ma pozostałości kleju.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    To ładna klawiatura za tą cenę, jedynym powodem dla którego daję 3 gwiazdki jest to, że pokazują, że to oświetlenie klawiatur może być kontrolowane przez ich oprogramowanie RGB, ale nie dają nawet linka do pobierania oprogramowania. Sprawdziłem zarówno opis produktu, jak i instrukcję, która była z moją klawiaturą. Ani nie miał link do naśladowania dla tego oprogramowania RGB, dość rozczarowujące. Proszę podać link do oprogramowania RGB, chcę być w stanie w pełni skorzystać z RGB.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Ten keb naprawdę mnie zaskoczył. Jakość budowy jest dość solidna. Bluetooth działa bez problemów i bateria trzyma się przez długi czas. Dla tych, którzy zastanawiają się nad jedną czerwoną diodą, to dlatego, że klawiatura ładuje się, kiedy jest naładowana, LED się wyłączy. Gateron Browns czuje się dobrze, świetnie pisze i brzmi. Bardzo dobra oferta i świetna klawiatura za swoją cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Jest to bardzo dobra klawiatura, podoba mi się bardzo i chcę dokonać recenzji na moim kanale YouTube, doskonały zakup

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo dobra mała klawiatura i zalecana jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Bardzo Dobry Produkt przyszedł do mnie w doskonałych warunkach, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Jest to bardzo dobra klawiatura prawie tak dobra jak Anne pro 2, ale równie jeśli chcesz kupić klawiaturę w tym stylu polecam zaoszczędzić trochę więcej i kupić Anne pro 2, ale jeśli chcesz podobną klawiaturę za niższy koszt to jest ta, Należy zauważyć, że w moim przypadku zamówiłem go ze Szwecji, ponieważ w Chinach mieli tylko niebieskie i czerwone szchery dostępne, Gdy namierzanie jest trochę dziwne, bo nie aktywuje się stale, to pewnie przez kwarantannę, ale jeśli umieścisz na innych stronach kod, zauważysz, że te strony uaktualniają się szybciej niż bangood. To wszystko jest z mojej strony Mam nadzieję, że ta opcja będzie Ci służyć, jeśli planujesz kupić tę klawiaturę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 528
    • Ft31 447
    • Ft16 665
    • Ft20 408
    • Ft25 157
    • Ft27 673
    • Ft10 690
    • Ft10 375
    • Ft25 157
    • Ft13 206
    • Ft17 294
    • Ft31 447
    • Ft36 793
    • Ft14 149
    • Ft13 835
    • Ft17 294
    • Ft16 665
    • Ft18 678