Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Bardzo dobrej jakości podkładka pod mysz i zrobiłem to brudne, ale wszystko, co trzeba, aby pozbyć się plam jest mydło i ciepła woda, a następnie niech powietrze wyschnie na noc. Dotarła jednak 2 dni po ostatniej dacie dostawy. Paczka przyszła z Chin do Sydney z pocztą priorytetową i dotarła w 18 dni. 100% polecam jego warto czekać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Za cenę jego ok ma teksturę do niego nie jest duży wentylator, ale nie jest zbyt zły. Kolory wyglądają ładnie, a szwy wyglądają na trwałe. Mój został uszkodzony przez celników, więc to jest do bani

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Doskonała jakość i dobra grubość. Prosiłam o biały, ale prawda nie jest biała, bo wygląda bardziej jak jasnoszare. Zajęło mi 16 dni, żeby tu dotrzeć, tak szybko!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Mousepad przyszedł w plastikowej torbie, co sprawiło, że uznałem, że opakowanie jest okropne. Jednak pad na myszach był w swoim własnym worku, więc było super. Druk jest prawie idealny, z bliska wygląda na trochę niski poziom. Materiał użyty jest super, a szyba jest świetna. Wszycie jest prawie idealne, tylko jedno miejsce jest trochę mniej. Rozmiar jest idealny. Jednak chciałbym, żeby podkładka była trochę grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Fantastyczna jakość podkładki na myszki. Rozdzielczość projektu jest idealna. Ekstremalnie chrupiące, żywe i dokładnie tak jak opisano. Ładna i duża, mysz ślizga się po niej idealnie. Mam nadzieję, że dobrze się myje, jeśli będzie go potrzebować, ponieważ zazwyczaj nie lubię mat z tkanin, z tego powodu, one po prostu robią się brudne i brudne. Tak czy inaczej, uwielbiam podkładkę na myszy. W zasadzie najmilszy na rynku myślę pod względem wzornictwa i jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Produkt nie jest brudny!!! Produkt jest uszkodzony. Proszę, zrób to jak najszybciej. Dzięki z góry

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo piękne, myszy ślizga się mt dobrze i rozmiar jest idealny. Dostarczone 1 miesiąc przed terminem, jestem zadowolony i kupię więcej na stronie internetowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Bardzo dobry. Jakość druku jest dobra, a szyb jest miły, biorąc pod uwagę cenę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Wygląda naprawdę dobrze, nie ma problemu z myszką.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo miłe uczucie do niego i projekt jest doskonały, Zdecydowanie polecam tę podkładkę pod mysz, ale jeszcze dowiedzieć się, jak długo potrwa, aby się zabrudzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 572
    • Ft17 361
    • Ft20 834
    • Ft15 467
    • Ft18 940
    • Ft18 308
    • Ft21 465
    • Ft20 202
    • Ft24 938
    • Ft9 111