Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2020

    Wygląda dobrze wykonany i ergonomiczny, niestety brak instrukcji w języku angielskim, co nieco obniża ocenę, na dzisiejszych rynkach światowych produkty powinny zawierać uniwersalny język i język ojczysty. Brak opcji wyboru hasła pod spodem, więc trochę mylące, ponieważ może to spowodować, że ten router nie jest bezpieczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jest to zbyt skomplikowane i tylko po chińsku. Aplikacja i strona internetowa nie jest zaufanym źródłem. Jak to zwrócimy?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobry, ale w Chinach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Działa dobrze, chociaż instrukcje przyszły tylko po chińsku. Myślę, że powinien mieć również po angielsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobry produkt. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    5*****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Dyskretny produkt, doskonały pod uwagę jakość cen., zalecany zakup osobom z normalnymi roszczeniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Dobra jakość, dobra cena. Szybka wysyłka. Ale dostawca nie wysyłać instrukcji w języku angielskim wszystkie pudełko języka chińskiego, że problem ze mną. Więc możesz wysłać instrukcję w języku angielskim lub wysłać media, jak ustawić router .Dziękujemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2022

    produkt jest dobry, ale nie rozumiem nic z instrukcji, mogłem edytować w języku angielskim, aby pomóc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.29
    • US$20.89
    • US$49.31
    • US$17.99
    • US$30.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$29.99
    • US$24.63
    • US$79.99
    • US$149.72
    • US$27.32
    • US$43.65
    • US$110.87
    • US$58.99
    • US$136.84
    • US$46.68
    • US$25.29