Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    To jest naprawdę dobre!! Działa świetnie Miałem pewne wątpliwości, ale filmy z YouTube wyjaśniły mi, jak go używać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Super, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Wsporniki, które są z nim, nie wszystkie są w pudełku, a wsporniki na zdjęciu, które ma być przymocowane do kasku, nie są dołączone do opakowania. W moim przypadku opakowanie wygląda na stare i bardzo pomieszane, kilkakrotnie otwierane i zamykane, oznaką zużycia. Sklepy międzynarodowe i chińscy sklepikarze, jak na Brazylię, nie wydają się zbyt poprawne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Plik stempla daty nie działa. Bardzo słaba instrukcja tłumaczenia na język angielski. Zajęło mi to godziny. W przeciwnym razie kamera jest dobra. Mogę popracować nad problemem znacznika czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Cudownie...już kupiłem drugą.. Użyj go jako Dashcam dla,s E Bike jako dowodu, jeśli coś się stanie... Albo jako przypomnienie miłej wizyty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    the item is not working.fully charged but it wont turn on an many times as i press the "on" button.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Bardzo dobra rekomendacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    To miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Przybycie w dobrym stanie. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Muszę to powiedzieć, super kamera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$99.99
    • US$139.99
    • US$105.09
    • US$39.99
    • US$38.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$29.99
    • US$37.99
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$58.64
    • US$11.99
    • US$168.62
    • US$3,299.99