Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Działa poprawnie, musisz pobrać aplikację dla Androida i skonfigurować ją z siecią wifi, a następnie proces jest automatyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Camera works nicely and was easy to connect to the network but the magnet in the back which is supposed to hold it to some stationary object is not strong enough to support the weight of the camera which is heaver than it looks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Wszystko jest OK! Szybka wysyłka i dostawa, dobre i bezpieczne opakowanie Nie przeprowadziłem jeszcze wyczerpujących testów, ale wydaje się solidny i dobrze wyprodukowany. Jest przydatny i nadaje się do codziennego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Fotografia nocna, jakość obrazu i kąt zdjęcia są bardzo dobre, cena jest odpowiednia (aplikacja V380)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Has been using the camera for two months. still working . Night vision is a little weak !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bateria nie jest długa, ale podczerwień jest bardzo dobra. Akceptowalna jakość wideo. Jest bardzo podobny, ale bardzo zły model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Cóż

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Doskonały produkt, można się spodziewać, tylko do przetestowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 258
    • Ft12 885
    • Ft45 270
    • Ft11 398
    • Ft15 198
    • Ft22 799
    • Ft41 305
    • Ft12 885
    • Ft7 928
    • Ft5 615