Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(269)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Schöner Kunstflugtrainer. ausser leichten Tranportschaden, kann ich nichts negatives sagen. geht auch mit 3s 1300 mah lipo. leicht zu bauen auch ohne anleitung.mit corona empfänger(gyro) auch für fortgeschrittenen Anfänger zu empfehlen.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Co za wspaniały interes z tym ptakiem! Ustawiłem swój z silnikiem 1300kv, 40a esc., 45c 1800mah 3s i 4 cyfrowe 9g serwo. Nawet bez żadnych instrukcji, to było proste w budowie. Lata jak statek wzór powinien i pozostaje zamknięty w środku! Za mniej niż 90 dolarów za zestaw plus misc Electronics, jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Fantastyczny samolot, bardzo stabilny. Może być latany w silnym wietrze. Aerobatyczne. Używamy go jako ulotki klubowej dla formacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo zadowolony z tego modelu, zamówiłem kolejny, jedyne co bym zmienił to montaż podwozia wydaje się trochę słaby, ale nadal świetny zakup i zabawa w latanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    08/04/2021

    Dla mnie to pierwszy samolot tego typu. Stosunek ceny do wydajności jest super. Szczegółowy przegląd dostępny https://rc-coffeetalk.com/reviews/airplane-reviews/skylarks-f-803/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To naprawdę miła ulotka nawet dla nie tak doświadczonego pilota. To mój pierwszy „sportowy" samolot po jakimś e-szybowcu i dwóch wysokich skrzydłach. Lata dobrze i jest wystarczająco stabilny w powietrzu, aby zrobić następny krok, naprawdę bardzo go lubię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Cudowny samolot 3D. Mam wersję zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Chcę w tym samym czasie! Wygląda na to, że przybyłeś cały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobrze za tą cenę. Łatwy w budowie. Trochę ciężko kontrolować, jak na dziwny kształt. Dobre dla konkurencji, jak nie tracicie wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Naprawdę ładny, bardzo szybki transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 286
    • Ft55 418
    • Ft57 912
    • Ft47 074
    • Ft24 628
    • Ft71 120
    • Ft31 966
    • Ft27 707
    • Ft29 247
    • Ft32 634
    • Ft19 394
    • Ft45 590
    • Ft76 077
    • Ft73 891
    • Ft19 979
    • Ft22 412
    • Ft46 181
    • Ft67 056