Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(290)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(290)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    Schöner Kunstflugtrainer. ausser leichten Tranportschaden, kann ich nichts negatives sagen. geht auch mit 3s 1300 mah lipo. leicht zu bauen auch ohne anleitung.mit corona empfänger(gyro) auch für fortgeschrittenen Anfänger zu empfehlen.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Co za wspaniały interes z tym ptakiem! Ustawiłem swój z silnikiem 1300kv, 40a esc., 45c 1800mah 3s i 4 cyfrowe 9g serwo. Nawet bez żadnych instrukcji, to było proste w budowie. Lata jak statek wzór powinien i pozostaje zamknięty w środku! Za mniej niż 90 dolarów za zestaw plus misc Electronics, jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Fantastyczny samolot, bardzo stabilny. Może być latany w silnym wietrze. Aerobatyczne. Używamy go jako ulotki klubowej dla formacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo zadowolony z tego modelu, zamówiłem kolejny, jedyne co bym zmienił to montaż podwozia wydaje się trochę słaby, ale nadal świetny zakup i zabawa w latanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    08/04/2021

    Dla mnie to pierwszy samolot tego typu. Stosunek ceny do wydajności jest super. Szczegółowy przegląd dostępny https://rc-coffeetalk.com/reviews/airplane-reviews/skylarks-f-803/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    To naprawdę miła ulotka nawet dla nie tak doświadczonego pilota. To mój pierwszy „sportowy" samolot po jakimś e-szybowcu i dwóch wysokich skrzydłach. Lata dobrze i jest wystarczająco stabilny w powietrzu, aby zrobić następny krok, naprawdę bardzo go lubię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Cudowny samolot 3D. Mam wersję zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dobrze za tą cenę. Łatwy w budowie. Trochę ciężko kontrolować, jak na dziwny kształt. Dobre dla konkurencji, jak nie tracicie wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Naprawdę ładny, bardzo szybki transport

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Pakiet jest w dobrym stanie, zestaw wygląda świetnie, zaleca się do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 174
    • Ft69 829
    • Ft31 678
    • Ft24 426
    • Ft47 053
    • Ft33 687
    • Ft41 526
    • Ft12 340
    • Ft17 781
    • Ft73 002
    • Ft21 372
    • Ft21 372
    • Ft25 345
    • Ft26 258
    • Ft14 370
    • Ft43 602
    • Ft26 230
    • Ft48 091