Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Ogólnie dobra kamerka internetowa i robi to, co mówi, nie może zmienić zbyt wiele ustawień, ale koło skupienia na samej kamerze. Ogólnie dobry produkt. Na zdjęciach zdjęcie samej kamery i zdjęcia z ekranu zrobione w obsadzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Następnie dodam zdjęcia z kamery dziennej, na chwilę, światło jest słabe w mojej przestrzeni, ale wszystko dobrze, działa i jest wtyka i odtwarzanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Ta kamera jest pełna zadrapań. Nie jest zapisana w polu nazwa elementu. Jestem rozczarowany. Wygląda, jakby był używany wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Działa idealnie i bardzo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Naprawdę szybki czas dostawy, zamówiony we wtorek i dostał aparat do piątku!! Nigdy się nie spodziewałem. Jakość obrazu jest niesamowicie dobra, biorąc pod uwagę cenę, którą zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Wygląda na bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Świetny obraz!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Dla kamery tej jakości i szybko dostarczone, jestem bardzo zadowolony, aby kupić. Nadal muszę zobaczyć, jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 861
    • Ft12 410
    • Ft8 590
    • Ft2 861
    • Ft9 864
    • Ft5 840
    • Ft2 569
    • Ft3 180
    • Ft5 408
    • Ft2 925
    • Ft3 816
    • Ft4 453
    • Ft4 771
    • Ft6 999
    • Ft7 699
    • Ft6 999
    • Ft9 227
    • Ft14 351