Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(615)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(615)
    • 5 Star(586)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Właściwie mniejszy niż się spodziewałem, i wygląda tanio, ale ok dla pieniędzy, które za to płacisz, obraz jest rzeczywistym rozmiarem porównania z prawdziwego koła płomienia DJI. Ogólnie to dobre dla pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonały produkt, bardzo lekki i bardzo odporny. Piękny projekt. Polecany w 100%. szybka dostawa; w zaledwie 15 dni przybył z Chin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobry materiał, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dzięki Banggood,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2017

    This is my first quad, I did not want to build a big quad like 450 nor a small racing drone. This frame is perfect for beginners. Good frame didnt see any wraps in arms. My setup is: 1) Motor : 2208 1400kv 2) Prop: 8045 3) ESC: Racestar 20A Opto ESC 4) Flight Controller: SP Racing F3 5) Battery : 2200mah 35C Gave me about 12-14min of flight time (hover) Total weight of the quad is 620 grams with above mentioned specs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2018

    paket çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ve iyi paketlenmisti bu bakımdan sorunsuz kargo urunnkalitesine gelince esnek bir malzemeden yapılmış buna rağmen mukavemetli görünüyor bir problem olacağını sanmıyorum olsa dahi fiyatı karbon fiber olan emsallerine göre gayet uygun sonuçta laza çarpma vs gibi durumlarda ne olursa olsun kırılmalar bukulmeler meydana gelebiliyor kısacası ucuz kaliteli ise yarar bir urun ve hizli kargo da eklenince gayet iyi bir alternatif.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2018

    Рама средних размеров с пластиковыми лучами, подойдёт для небольшого долголёта. В комплекте имеются болты для сбора самой рамы и для крепления моторов. Соединительная пластина имеет пятачки для подключения регуляторов оборотов и питания от АКБ. Качество рамы в целом удовлетворительное - каких либо косяков или брака не обнаружил.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2017

    Доставка 46 дней. Больше ожидаемого. Рама упакована компактно, Материалы качественные, винты хорошие. Собирается легко, Нижняя пластина с разводкой питания, что удобно. Вес 159 граммов. В собранном виде прочна, Для начального использования и тестов при этой цене отличный вариант! Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2017

    I bought this because I wanted to build my Cheerson CX20/Quanum Nova to a new frame. I wasn't sure if this F330 frame would be big enough so I was considering an F450 frame or something similar but went with this F330 frame instead because I seen people do it on youtube. This frame is only slightly smaller than the CX20 body. See the pictures for size comparison. I think each arm would be roughly 1cm/0.4" shorter or something I havent build my CX20 to this frame yet but right now it looks like it's gonna fit. Don't know about a gimbal though, i'm still waiting for some extra high landing gear I ordered somewhere else. The frame quality is great and it comes with enough screws to put it together + screws for the motors which is nice. I havent flew with it or crashed it but it feels sturdy but flexible and it is very light weight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 005
    • Ft4 778
    • Ft22 614
    • Ft12 507
    • Ft2 571
    • Ft2 545
    • Ft4 043
    • Ft5 065
    • Ft20 385
    • Ft6 225
    • Ft3 374
    • Ft5 412
    • Ft1 096
    • Ft1 351
    • Ft3 182
    • Ft5 126
    • Ft4 457
    • Ft52 244