Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Dobry samochód! Szkoda, że dawka ładowania nie trwa długo - choć mówiąc, że jest to potężne klimaty jak mistrz. Wystarczająco szybko. Stado, że wały napędowe mogą być słabe, więc mam metalowe łatwo sortowane. Nie mogę się doczekać, aż dostanę więcej lub dłużej trwającą baterię, ale inne małe czarnuchy są warte swojej ceny!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem dziś paczkę 4 dni po tym, jak wydałem zamówienie. Skrzynka była w pięknym stanie.Biały twardy top jeep, bateria, nadajnik radiowy, ładowarka i inne rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jest świetny, bardzo realistyczny, z przednim, tylnymi i kierunkowymi światłami. Jeśli mi się podobało, myślę, że kupię kolejny podobny, aby zwiększyć moją kolekcję. Nie podobało mi się to, że zajęło mi to dużo czasu, aby przetworzyć rozkaz, po jego zaokrętowaniu przybył w odpowiednim czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Otrzymany w stosunkowo szybkim czasie i doskonałym stanie. Pod wrażeniem jakości tego samochodu. Wykończenie jest doskonałe, samo ciało może kosztować swoją wartość. Uwielbiam to. Polecam sprzedającego i produktu .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Naprawdę ładne dżipy. Wszystko jest proporcjonalne, w tym zarówno kierownicy, jak i przepustnicy. Pojazd wyposażony jest w diody LED z przodu iz tyłu z sygnalizatorami skrętu roboczego. Naprawdę fajnie jest ich używać na prawdziwym szlaku. 4wd z zamkniętymi rozdzielnicami. Za taką cenę nie możesz się pomylić. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dobry pojazd, który jest dość szybki i off-roadowy. Jest w pełni sterowalny, a serwo kierownicy zamontowane na osi ma serwo. Chociaż używa się głównie tworzywa sztucznego, wszystko wygląda bardzo stabilnie i czysto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Zabawka oparta na popularnych wzorach hobbystycznych. Będzie dobrze dla dzieci do zabawy obok taty hobbystycznego pełzacza. Silnik jest bardzo słaby i rezonuje przez nadwozia Jeepa, co sprawia, że jest nieco głośny, choć jest to wystarczające, aby uzyskać łagodne stopnie. Servo kierownicy jest również bardzo słaby i nie może osiągnąć granic kierownicy, gdy stoi na płaskim terenie, chociaż nie ma problemów z kierowaniem podczas toczenia. Posiada zdolność czołgania, ale przede wszystkim do zabawy w samochodzie RC. Jakość budowy jest znacznie wyższa niż inne, w tym wszelkie RTR z WPL. Rozmiar jest idealny do zabawy wewnątrz i na świeżym powietrzu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Idealna jakość, łatwa do demontażu, malowałam się w kolorach mojego własnego wranglera!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo mile zaskoczony doskonałą jakością detali i jakości budowy! Łatwo uaktualnić poprzez użycie części WPL także! I nie może przebić ceny za zdolne i dobrze wyglądające rc platforma!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    all the parts that move are plastic but upgradable. Car runs pretty nice, out of the box more like a toy with a lot of potential to turn it into hobby grade. Arrived really fast!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 286
    • Ft87 961
    • Ft15 822
    • Ft45 858
    • Ft31 177
    • Ft29 192
    • Ft33 297
    • Ft40 695
    • Ft29 317
    • Ft11 536
    • Ft36 172
    • Ft11 421
    • Ft6 887
    • Ft111 192
    • Ft28 351
    • Ft99 369
    • Ft33 573
    • Ft8 569