Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1019)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1019)
    • 5 Star(986)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Dokonałem zakupu produktu w listopadzie 2020 roku, na samym początku promocji, a on przedstawił wadę 28 stycznia, poszedłem przenieść pliki fotograficzne zrobione w telefonie komórkowym (no zakupionym) i w połowie transferu Micro SD po prostu zniknęło, Nie rozpoznała go na laptopie i na innych komórkach, wysłałam tego samego dnia SMS-a do Banggood i jak na razie nie mam pozycji w stosunku do mojego problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Produkt jest dobrej jakości, bangood należy pogratulować w odniesieniu do logistyki, która była szybka i trwała 13 dni dostawy 🚚.. Mam nadzieję, że 2 więcej produktów przybędzie wkrótce dla mnie, aby umieścić moje zadowolenie jako zadowolony klient 😌👏👏

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonała karta TF z adapterem! Naprawdę dla klasy 10 (maks. 80 Mb)!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Halo dzisiaj dotarł do mnie USb3.0 mikrosd czytnik przybył dobrze i szybko jest bardzo dobrze i bardzo przydatne, ponieważ q jest szybszy niż inne dzięki 3.0 dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt (karta SD) dotarł do miejsca przeznaczenia spokojnie bez problemów. Jakość tej karty SD zostanie przetestowana i mam nadzieję, że jest dobrze wyprodukowana. Produit (Carte SD) przybyć do miejsca przeznaczenia à. La qualité de carte SD sera a l'essaie, j'espère qu'elle sera de bonne wytwórstwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Thanks to BangGood And Intercourier, the intermediate that delevery (the drone, extra batteries and memory card) at my island 🏝 Madeira (CR7 Island 😁) 10 days total. Big hug 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości karta pamięci cena bardzo przystępny produkt dostępny dla wszystkich trwało 31 dni aby dotrzeć Ami adres mail miejski Peru jestem zadowolony z mojego zakupu chłopiec ponownie kupić w bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    128gb naprawdę, dobra korzyść kosztowa, mój test był na PC, nie jestem pewien, czy czytelnik potrafi czytać adapter prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Świetna karta TF, z adapterem kart! Naprawdę klasa 10(Maks 80Mb/s) bardzo dobry, Szybka wysyłka!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    seconde fois que je commande cette carte. elle est rapide, économique et il y a même l'adaptateur fourni. très bon investissement !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,288
    • Ft4,039
    • Ft4,606
    • Ft2,373
    • Ft3,391
    • Ft3,051
    • Ft2,033
    • Ft7,352
    • Ft3,588
    • Ft20,359
    • Ft3,301
    • Ft2,373
    • Ft6,673
    • Ft4,625
    • Ft7,124
    • Ft4,069
    • Ft5,868
    • Ft2,465