Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1366)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1366)
    • 5 Star(1314)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Uwielbiam kartę, a dostawa była bao, ponieważ musi wziąć pod uwagę opóźnienie poczty brazylijskiej, plus karta jest dobra, ma 62 GB, ale kiedy kupuję, jest tak jak w innych miejscach. Bardzo się cieszę 🤣😘😘

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jestem pod wrażeniem wyników. Szybkość odczytu i zapisu jest doskonała, odpowiednio 95mb/s i 38mb/s. Losowe prędkości odczytu i zapisu 4k były dla mnie jeszcze przyjemniejsze, 9mb/s i 4mb/s. Ponieważ chciałbym użyć ich dla mojego Raspi 4B ta karta SD będzie idealna do tego. Załączyłem dwa zdjęcia wyników, proszę zauważyć, że pierwsze są wynikami odniesienia karty SDXC; nie jest tajemnicą, że są to karty SD marki. Drugi to oryginalny 64GB Ultra Extreme. Dołączyłem wyniki odniesienia obu, aby pokazać, jak blisko są wyniki. Karta SD kupiona od ciebie, nawet bije oryginalny SanDisk Ultra Extreme w losowych testach odczytu i zapisu 4k.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Produkt jest dostosowany do cech charakterystycznych. Bardzo szybka i skuteczna dostawa, kilka dni wcześniej. Karta jest wyposażona w adapter karty SD, który można użyć, aby włożyć do komputera. Zaleca się sformatować go . (Sformatowałem go w FAT32, aby móc używać go bez problemów m.in. w systemach Windows, Linux i Android) Idealne opakowanie, bez żadnych uszkodzeń i zginania. Pojemność 32Gb o pojemności około 30gb zgodnie z moim programem Gparted Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Mam kartę 64GB dla mojego Galaxy Note II, ponieważ nadal używam aparatu. Kupiłem ją, żeby zastąpić kartę, którą kupiłem na telefon w tamtych czasach, kiedy się zepsuł. Ponieważ właśnie dostałem kartę nie mogę powiedzieć o jej jakości lub jak będzie trwać, ale po prostu działa z pudełka. Ten przedmiot przybył w oczekiwanym terminie i był dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    14/09/2021

    Karta Micro SD do mojej kamery 1080p na śmigłowcu 450D01 z 2014 roku podobny do 450D03

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Thanks to BangGood And Intercourier, the intermediate that delevery (the drone, extra batteries and memory card) at my island 🏝 Madeira (CR7 Island 😁) 10 days total. Big hug 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetna wysyłka produktu trochę długo..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Szybki odbiór, około dwóch tygodni do Francji. Jeszcze nie przetestowany, ponieważ czekam na czytnik kart USB 3.0 sd, ale nie martw się, ponieważ jest to klasa 10 (musiałem wziąć makro, ponieważ logo jest tak małe, w tej cenie jest najlepszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    To świetna karta SD. Włożyłam go do komórki i mogę powiedzieć, że działa fantastycznie. Super szybkość transmisji danych, oglądania filmów i takich tam. Jestem naprawdę szczęśliwy, mam wiele elementów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    seconde fois que je commande cette carte. elle est rapide, économique et il y a même l'adaptateur fourni. très bon investissement !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.59
    • US$9.99
    • US$10.99
    • US$10.69
    • US$10.59
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$10.99
    • US$10.38
    • US$10.34
    • US$13.99
    • US$6.99
    • US$9.69
    • US$7.99
    • US$32.99
    • US$79.99
    • US$23.99