Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1118)
    • 5 Star(1080)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Dokonałem zakupu produktu w listopadzie 2020 roku, na samym początku promocji, a on przedstawił wadę 28 stycznia, poszedłem przenieść pliki fotograficzne zrobione w telefonie komórkowym (no zakupionym) i w połowie transferu Micro SD po prostu zniknęło, Nie rozpoznała go na laptopie i na innych komórkach, wysłałam tego samego dnia SMS-a do Banggood i jak na razie nie mam pozycji w stosunku do mojego problemu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Produkt jest dobrej jakości, bangood należy pogratulować w odniesieniu do logistyki, która była szybka i trwała 13 dni dostawy 🚚.. Mam nadzieję, że 2 więcej produktów przybędzie wkrótce dla mnie, aby umieścić moje zadowolenie jako zadowolony klient 😌👏👏

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonała karta TF z adapterem! Naprawdę dla klasy 10 (maks. 80 Mb)!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Halo dzisiaj dotarł do mnie USb3.0 mikrosd czytnik przybył dobrze i szybko jest bardzo dobrze i bardzo przydatne, ponieważ q jest szybszy niż inne dzięki 3.0 dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt (karta SD) dotarł do miejsca przeznaczenia spokojnie bez problemów. Jakość tej karty SD zostanie przetestowana i mam nadzieję, że jest dobrze wyprodukowana. Produit (Carte SD) przybyć do miejsca przeznaczenia à. La qualité de carte SD sera a l'essaie, j'espère qu'elle sera de bonne wytwórstwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    14/09/2021

    Karta Micro SD do mojej kamery 1080p na śmigłowcu 450D01 z 2014 roku podobny do 450D03

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Thanks to BangGood And Intercourier, the intermediate that delevery (the drone, extra batteries and memory card) at my island 🏝 Madeira (CR7 Island 😁) 10 days total. Big hug 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Dobrej jakości karta pamięci cena bardzo przystępny produkt dostępny dla wszystkich trwało 31 dni aby dotrzeć Ami adres mail miejski Peru jestem zadowolony z mojego zakupu chłopiec ponownie kupić w bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    128gb naprawdę, dobra korzyść kosztowa, mój test był na PC, nie jestem pewien, czy czytelnik potrafi czytać adapter prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Szybki odbiór, około dwóch tygodni do Francji. Jeszcze nie przetestowany, ponieważ czekam na czytnik kart USB 3.0 sd, ale nie martw się, ponieważ jest to klasa 10 (musiałem wziąć makro, ponieważ logo jest tak małe, w tej cenie jest najlepszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 408
    • Ft3 347
    • Ft11 906
    • Ft3 377
    • Ft10 584
    • Ft2 806
    • Ft10 086
    • Ft2 205
    • Ft2 113
    • Ft3 170