Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Wygląda na bardzo dobry produkt. Dostawa była szybka. Brak uszkodzeń w transporcie. Mam tylko jeden negatywny komentarz do zrobienia. Odblaskowy znak na odwrocie to tania naklejka. Kupię jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt dobrze przyjęty i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo wygodne, doskonałe do mojego roweru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Trwało to wieczność (chociaż to była wysyłka z mojego kraju). Moje pierwsze wrażenie jest takie, że zapewnia ogromne wsparcie i komfort. O wiele lepsze niż moje poprzednie miejsce i niedrogie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Doskonałe siodło na rower, ze standardową wielkością uniwersalną. Bardzo wygodne siedzenie, nawet na długie podróże i na kilka godzin jazdy na rowerze. Brak problemów z bólem. Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Wygląda na dobrą jakość. Doskonałe w tej cenie. Nieco zabawne, że różne części siedzenia są drukowane wraz z opisem części, z jakiegoś niewytłumaczalnego powodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Nie chcieli dać mi miejsca na poczcie, poprosili o numer dostawy, przyprawiły mnie o zawroty głowy, nie ma żadnych danych o tym numerze, w końcu dali mi go z numerem namierzającym... SZCZĘŚĆ NAVIDAD AMIGOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt dotarł do Turcji bardzo szybko. Wygląda dobrze. Wygodniej niż na starym siedzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Mój tyłek jest dłużej wygięty od modnych sportów jak twarde fotele. Wielkie dzięki za ten wspaniały produkt, życzyłbym, aby był łatwo dostępny w modnych sklepach rowerowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Perfekcyjna, bardzo dobra jakość, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 890
    • Ft8 405
    • Ft10 147
    • Ft13 995
    • Ft14 962
    • Ft5 124
    • Ft4 336
    • Ft11 277
    • Ft7 891
    • Ft28 439
    • Ft4 229
    • Ft3 252
    • Ft4 066
    • Ft7 810
    • Ft10 525
    • Ft4 554
    • Ft7 484
    • Ft4 098