Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Świetny dodatek na dodatkowy czas, może być używany z niektórymi latarkami, które już biorą cztery kasety baterii, upewnij się, że biorą kasety, w przeciwnym razie potrzebujesz innej kasety nośnej i tylnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonałe przedłużacze do latarki Astrolux/ Mateminco dając im dwa razy więcej czasu niż na długie wyprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Skończyło się na zakupie dwóch takich, jeden jest dla mojego Astrolux MF 02sV2 i jeden dla MF 04, te są kompatybilne z kilkoma innymi latarkami. Żegluga była szybka i rozszerzenie działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Tak samo dobre jak pozostałe 4, które kupiłem, to powinno powiedzieć wszystko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dokładnie tak, jak przedstawiano. Dokładnie tego potrzebowałem do moich Astrolux MS04. Wytrzymały uchwyt na baterie, złącz i 2 gumowe pierścienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2019

    The extension tube is really nice on the Astrolux MF02. It is machined well with good black anodising and square cut threads. The knurling is block-style and quite different from the knurling of the other battery tubes. The new battery carrier is made of aluminium and weighs only 59g while the brass version weighs 137g. So it is only half the weight with the same performance otherwise. You can see in the fotos that the contact plate looks different than on the product fotos. The battery tube is easy to install, fits and works well. The packaging should be improved because my battery tube had a dent on one end that I needed to cut away.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    Extension and double battery holder for Astrolux MF01 MF02 MF04 MF02S MF04S Extension and double battery holder SUITABLE FOR Astrolux MF01 / MF02 / MF02S / MF04 / MF04S. (PRODUCT ID: 1489668) By applying this extension to ASTROLUX it is possible to insert 8 Li-ion 18650 cells. THE RUN TIME WITH THIS APPLICATION WILL BE DOUBLE !!!!! ENGINEERS WHO WORK FOR THE ASTROLUX BRAND HAVE HAD A GREAT IDEA!!! RECOMMENDED PURCHASE !!! ON BANGGOOD, THE PRICE IS EXCELLENT !!!ARRIVED AT MY HOME, PACKED WELL AND IN EXCELLENT CONDITIONS!!! THANKS BANGGOOD!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2019

    Awesome! Now I can use 8x 30Q batteries to double the run-time for my Mateminco MT70 Plus! 4h30m ~ 5h last time I tested on continuous HIGH mode. Another benefit is that now the big flashlight is weight-balanced. Much easier to use with the shoulder strap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Działa, chociaż czasami nie nawiązuje kontaktu i myślę, że to dlatego, że teraz używają aluminium zamiast mosiądzu w złączu akumulatora. Wszystko inne działa dobrze. Tylko w komentarzu powiedzieć, że lepsze opakowanie jest potrzebne, ponieważ grozi uszkodzeniem w transporcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Doskonała rurka przedłużająca. Znacznie lepsza równowaga. Świetny akumulator. Dobre nici. Dobra cena. Nie lubię tekstur tak bardzo jak oryginał, ale jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 006
    • Ft2 268
    • Ft6 431
    • Ft5 680
    • Ft3 402
    • Ft5 680
    • Ft6 932
    • Ft2 268
    • Ft3 478
    • Ft3 225
    • Ft2 268
    • Ft3 029
    • Ft2 268
    • Ft4 159
    • Ft32 370
    • Ft3 782
    • Ft3 025
    • Ft7 208