Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(383)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(383)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Chciałbym, żeby były mniejsze, ale te są za duże na to, czego potrzebuję. Nawet najmniejszy. Ale są w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    нормальный наборчик. Именно такие разъёмы в самом массовом использовании. Доволен покупкой.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2017

    A nice assortment of DH32 connectors. Plastic parts are well formed, and fit together well; metal pins and connectors are well made, and crimp easily. Having a broad range of connectors in one small plastic box is a real convenience. I recommend the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2018

    rien à dire bonne petite malette avec les connectiques qui vont bien . petit bémol pour la boîte un peu trop souple et un deuxième verrouillage aurait été le bienvenu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    Finally I have all the connectors for my battery balancing sockets

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2017

    Excellent 2,34,5 pins / mother pins including pins for wires in a total of 560 pcs, all in one box. Congratulations Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2017

    As I work with electronics all the time, it's my job. I really need this kit, everything is in one place. The quality is really good, highly recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Był dobrze spakowany i nietknięty. Jakość wydaje się być dobra Widzę to jako konieczność dla technika, dla którego zawsze napotykasz Potrzebuję męskiego lub żeńskiego łącznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2019

    Nice connectors for small gauge wiring.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 482
    • Ft10 731
    • Ft2 297
    • Ft5 746
    • Ft5 746
    • Ft3 831
    • Ft2 297
    • Ft3 064
    • Ft6 513
    • Ft3 831
    • Ft11 448
    • Ft66 705
    • Ft10 725
    • Ft4 212
    • Ft14 565
    • Ft2 436
    • Ft2 297
    • Ft1 530