Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1130)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1130)
    • 5 Star(1073)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/01/2021

    Całkiem przyzwoity zasilacz, używam go do zasilania nadajnika IC-705. Nie ma żadnych problemów z pasmami 2m i 70cm, jest to jednak trochę zbyt głośne dla zespołów HF. Pokrętło wyboru napięcia jest dość czułe i trudno wybrać napięcie, które chcę, na przykład chcę 13,8V, ale zawsze kończy się na 13,6V lub 14.1V. Umieszczam PS na oscyloskopie, podłączony do nadajnika, mam około 90 mV p, na kilku częstotliwościach. Może uda mi się to posprzątać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Postanowiłam przejść z tym regulowanym napięciem zasilaczem do nowego lutowania, co daje mi możliwość uruchomienia żelaza z 12 woltów do 24 w celu pełnego wykorzystania żelaza. Nie sprawdzić, jak dokładne jest dostarczanie energii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Działa całkiem nieźle jak dotąd nie miałem problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Doskonały zasilacz, stabilne napięcie nawet przy znacznym obciążeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobrze, działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2018

    Remove the plug and use one you buy at the local shop as a replacment. Power output is the specified 3 amps. Voltage output is the specified range from 9 to 24 Volts. A load with 3 amp shows a voltage drop of 0.5V. The output voltage a ripple of about 100 Khz 400mV peak-peak in bursts synchronous with the main voltage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2018

    Отслеживание только от склада до почтового отделения в Китае. Далее полное отсутствие информации. Но доставили быстро (меньше месяца). При оформлении заказа установил галочку "Прямая поставка". Посылка пришла не на почту России а через службу доставки PikPoint в Постмарт. В СМС прислали адрес Постмарт и Код. Для меня необычно, но очень удобно! Блок питания работает, напряжение регулируется. Не укомплектован переходником для сети 220В. О надежности можно будет говорить после некоторой эксплуатации.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2018

    This little power supply provides up to 72W power, and well regulated. Although the specs indicate 9 to 24V, the range is a little bit wider: 7.9 to 24.4 VDC, and with very good precision (see accompanying pictures).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    Посылка ехала в Рязань три недели. Я уже 2-й раз покупаю такой блок питания, мне нравится. Регулируется от 9 вольт до 24-х. Отлично работает. всё на фото. Рекомендую товар!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 227
    • Ft7 690
    • Ft14 683
    • Ft13 284
    • Ft8 038
    • Ft6 521
    • Ft7 690
    • Ft10 896
    • Ft5 592
    • Ft1 813
    • Ft8 038
    • Ft8 777
    • Ft7 690
    • Ft20 695
    • Ft4 538
    • Ft5 240
    • Ft13 632
    • Ft33 565