Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1415)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1415)
    • 5 Star(1374)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2020

    Świetny zestaw, wziął ze lutownicą USB. Dostawa jest bardzo długa. Półtora miesiąca do Moskwy. I ponad połowa terminu paczka nie mogła opuścić Chin. Chyba sprzedawca żałował, że wysłał towar. Lutowanie żelaza jest bardzo wygodne Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Zaciski działają bardzo dobrze. Przetestowałem je drutami o różnych średnicach, także z osiekanymi drutami. Opór jest o 0,2 Ohm, ale koniec kabli nie został wyczyszczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Te złącza są zbyt wysokie, to bardzo ułatwia na terenie, a z dużą ochroną, to już drugi raz, kiedy kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Product corresponds to the description. Connections are safe and stable. Works excellent, there are no problems. Had these connectors had already bought in the past. I am very satisfied with it. Quality is very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Produkt z kraty ułatwia mi pracę. Dzięki, Bang, dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bringho
    SE
    27/02/2021

    Dostarczone w normalnej chińskiej plastikowej torbie, to pudełko zostało rozbite po drodze. Bloki Terminal są wystarczająco twarde, aby nie być uszkodzone, więc będą one dobrze wykorzystane w najbliższej przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobre opakowanie i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Normalna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Szybka dostawa (20 dni). Packedge jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Zamówione wczoraj, dostarczone dziś. Czy Chiny są już w Niemczech? Szaleństwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 169
    • Ft4 286
    • Ft6 407
    • Ft4 252
    • Ft2 464
    • Ft2 464
    • Ft3 234
    • Ft4 005
    • Ft3 558
    • Ft3 913
    • Ft3 389
    • Ft2 134
    • Ft4 779
    • Ft2 263
    • Ft5 695
    • Ft5 337
    • Ft3 200
    • Ft2 134