Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(104)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(104)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/03/2018

    Great price. I'm using these as a reminder that my garage doors are open. Note that the black square part is plastic so it may not be suitable for the constant pounding of an assembly line but for my couple clicks a day its good value.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2017

    Aunque la calidad no parece muy alta parece una buena adquisición por el precio que cuestan. La base es metalica y la tapa de plastico. Regulable en extensión y giro para acomodar distintas posiciones. https://vimeo.com/208297747

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2017

    Ottimo articolo materiale di qualità i meccanismi sono ben fatti ed i movimenti sono precisi. Ottima anche la regolazione della posizione dell'asta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2018

    ainda não testei mais gostei muito do material e do acampamento e pelo preço dele fale a pena usar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2019

    Excelente equipo, muy contento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    Good quality product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    very impressed with build quality, for price offered its a bargain, shipped quickly and packaged well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Dobra jakość na pierwszy rzut oka, aby sprawdzić, czy to trwa w czasie. Pomaga dość solidnie i za cenę raczej dobrze wykończone i dobrze przemyślane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 608
    • Ft1 805
    • Ft2 609
    • Ft4 968
    • Ft5 420
    • Ft2 317
    • Ft3 974
    • Ft3 612
    • Ft15 905
    • Ft3 974
    • Ft12 049
    • Ft3 010
    • Ft1 323
    • Ft9 036
    • Ft1 323
    • Ft3 974
    • Ft8 614
    • Ft6 294