Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Idealnie, dostawa na czas, Nickel 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    The item was well packed and arrived undamaged. Shipping was unusually fast. These connectors are good quality and priced well. The wire is stranded. The only negative thing I can report about them is the wires are plastic coated versus silicon. If plastic coated wires are ok, I would recommend this item.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2020

    Dobra cena, dobry produkt, Jack może być dobrze przylutowany, wtycz zaciskowy bezpiecznie w jacku. Kable są ładne i długie, solidne i elastyczne. Przetwarzałem je na moim pierwszym, własnym PCB:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2017

    Брал для платы V56 Universal LCD TV Controller Driver Board PC/VGA/HDMI/USB Interface https://www.banggood.com/ru/V56-Universal-LCD-Controller-Driver-Board-V56-Baffle-Iron-Stand-p-956017.html?rmmds=myorder Качество хорошее

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2018

    Good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Ładnie zapakowane w dobrym stanie otrzymanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2018

    Удобно для хобби проектов.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    The received product has the expected quality. Coming with both Male-Female terminals, it is best for electronics projects.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2017

    Good connection cables for prototyping devices...I used them for my home automation project

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2017

    Ottimi prodotti ad ottimi prezzi. connettori vari da utilizzare in vari progetti elettronici.Funzionano benissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 698
    • Ft2 217
    • Ft2 217
    • Ft2 272
    • Ft2 586
    • Ft1 823
    • Ft3 698
    • Ft4 066
    • Ft3 326
    • Ft2 240
    • Ft5 893
    • Ft4 483
    • Ft2 881
    • Ft2 217
    • Ft4 066
    • Ft8 139
    • Ft2 958
    • Ft1 343